header-bg.jpg
afbeelding7.png

Onze nieuwe specialiteit! De laatste jaren is desembrood heel populair geworden. Met hun eigen karakter: robuuste uiterlijk, krokante kost, stevige bite en eigenzinnige, volle smaak zijn onze 4 desembroden onze nieuwe specialiteit en een echte aanrader!

Het desembrood onderscheid zich van andere broden doordat de bakker geen gist toevoegt maar een moederdeeg. Dit is een papje van meel of bloem met water dat de bakker uren, soms dagen laat rijzen. In dat desempapje doen de melkzuurbacteriën en natuurlijke gisten vanzelf hun werk. Door het deeg steeds te vullen met bloem en water, komt de bakker tot de ideale verhouding voor het bakken van desembrood.
Na 48 tot 72 uur is het een desempap en kan het gebruikt worden. De desempap wordt aan het deeg toegevoegd in plaats van gist. Desembrood heeft een volle, stevige en bijna ouderwetse broodsmaak. Het brood is lekker mals en heeft een knapperige korst.

Ons assortiment desembrood bestaat uit:

Desem

MultiGraan

Desem met 5 granen die voorgeweekt zijn in een vloeibare roggedesem.

multigraan

Desem

sourwit

Desem Wit met een heerlijk zuurdesem smaak, afkomstig uit San Fransico.

bruin-hectare-intro

Desem

zuiderzoet

Desem Volkoren met een vulling van dadels, hazelnootjes en rozijnen. 

vezel-tuinder-intro

Desem

grilledgreen

Desem met gegrilde groenten, onweerstaanbare kruiden en oude kaas. 

pompoen-breedkapper-intro

GO Maximaal krassen en Winnen!

Feest! Vanaf vandaag trappen wij af met het Red B(o)ll prijzen festival! Wilt u ook één van onze super leuke en lekkere prijzen winnen? Kom snel naar één van onze winkels!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon