header-bg-3.jpg
afbeelding4.png

Wist u dat een Nederlander gemiddeld 54 kilo brood per jaar eet? Brood is dan ook een belangrijk onderdeel van ons dagelijks voedingspatroon en het bevat ook nog eens een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Ons groot brood, zoals tarwe, wit en meergranen, wordt gemaakt door gespecialiseerde bakkers in de bakkerij in Maasdijk. Het brood wordt gemaakt van onder andere tarwebloem en –meel, gist, zout, water én hulpgrondstoffen, zoals suiker, melkpoeder, boter en plantaardige vetten. De samenstelling van ieder brood wordt nauwkeurig bepaald, zodat ieder brood zijn eigen smaak krijgt. De ervaringen van het brood maken én bakken gaan terug tot 1879. Al sinds die tijd maken wij heerlijk, knapperig en vers brood.

Westlands Kracht brood

WestlandsKracht is een eigen ontwikkeld broodmerk bestaande uit zeven varianten met een échte Westlandse identiteit. Lees hier meer over ons WestlandsKracht.

Kom naar één van onze winkels en proef ons heerlijke brood. De dames adviseren u graag over het brood.

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon