header-bg-5.jpg
afbeelding5.png

Puur, melk of witte chocolade? Bij Bakkerij van den Berg vindt u een heerlijk assortiment hoogwaardige Belgische chocolade, zoals chocolade bedoeld is! In onze chocolatier, waar ook de leukste chocoladeworkshops worden gegeven, staan vier chocoladefonteinen de hele dag te draaien. Beleef en smaak is hier het hoogste doel. 

Met passie en liefde voor het vak maken onze chocolatiers de lekkerste chocolade. Om chocolade net die extra romige smaak te geven, wordt bij het maken van sommige chocoladesoorten roomboter toegevoegd. Wist u dat de luchtbelletjes uit de chocolade worden gehaald met een trilplaat? Door de warme chocolade te laten trillen, beweegt de chocolade zich heen en weer en verdwijnen de luchtbelletjes.

Rondom de feestdagen maken onze chocolatiers extra lekkernijen, zoals chocoladeletters, kerstbonbons en zelfs hele champagneflessen van heerlijke Belgische chocolade.

Chocoladetablet met logo

Uw logo op onze chocoladetabletten? Het is allemaal mogelijk bij Bakkerij vd Berg! In onderstaande foto's ziet u een paar voorbeelden. 

Chocoladeworkshop

Onze workshops worden gegeven voor minimaal 8 deelnemers. U kunt kiezen uit twee verschillende workshops: 'Bonbons Deluxe' en 'Chocolade'. U wordt ontvangen met een heerlijk kop koffie of thee! Voordat we aan de slag kunnen krijgt u een goede uitleg over hoe u uw eigen product gaat maken. Het doel van de workshop is natuurlijk om uw eigen chocolade in een mooi doosje mee te nemen naar huis... 

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon