header-bg.jpg
afbeelding1.png

Specialiteiten

ambachtelijk Desem Brood!

Onze nieuwe specialiteit! De laatste jaren is desembrood heel populair geworden. Met hun eigen karakter: robuuste uiterlijk, krokante korst, stevige bite en eigenzinnige, volle smaak zijn onze 4 desembroden onze nieuwe specialiteit en een echte aanrader!

Bent u al bekend met onze nieuwste specialiteit? Wij hebben het ambachtelijk Kiemmm brood aan ons assortiment toegevoegd.

De Ouwe Taart, hij is er weer! Bij het opruimen van de meelzolder kwam Bakkerij vd Berg dit een oeroude recept tegen. Dit familierecept moet er al een eeuwigheid hebben gelegen. Daarom hebben wij dit Westlands recept nieuw leven ingeblazen.

De ontbijtkoek is officieel, wat je niet zou verwachten, een koeksoort!
Andere namen voor de ontbijtkoek zijn ook wel zoete koek, peperkoek, lekkerkoek, honingkoek, oudewijvenkoek (hier is anijs aan toegevoegd) of kruidkoek. Heel wat soorten namen vindt u niet?
Het is in ieder geval erg lekker als tussendoortje of bij het ontbijt…

ambachtelijk Brood als gezonde basis!

Met WestlandsKracht Krijg je de kracht om er een dag flink tegenaan te gaan! De bakkers van Bakkerij van den Berg bakken brood op z’n Westlands: “WestlandsKracht”. Zonder toevoeging van lactose en E-nummers. Met de lekkerste granen, zaden en pitten. Voor iedereen die gezond wil eten!

Heeft u last van een voedingsallergie, voedingsintolerantie, volgt u een dieet of bent u diabetici? Bakkerij van den Berg heeft diverse producten, zoals Speltbrood, Spelteierkoeken en WestlandsKracht, welke u dan kunt eten*.

Een lepelgebakje is een lekker slagroomgebakje in een doorzichtig cupje. Met een lepeltje kunt u eenvoudig het gebak uit het doorzichtige cupje eten. De lepelgebakjes zijn er in vier varianten. 

Wist u dat er per week meer dan 1.500 kwarkbollen worden gemaakt in onze bakkerij? Dan hoeven wij u niet meer uit te leggen dat onze klanten dit een echte specialiteit vinden.

Onze heerlijke taarten en vlaaien worden elke dag in alle vroegte gemaakt in de bakkerij in Maasdijk. Door de oude recepturen en unieke ingrediënten kunnen wij voor u een groot assortiment heerlijke taarten en vlaaien maken.

Onze verrukkelijke Westlandse eierkoeken zijn al tientallen jaren een begrip binnen onze bakkerij. De eierkoeken hebben een uniek familiereceptuur en dit wordt generatie op generatie voortgezet.

Onze krokante en rijk gevulde saucijzenbroodjes zijn bekend in Westland en omstreken. Ze worden gemaakt met passie en het gehakt van onze lokale slager maakt dit broodje extra bijzonder. Het receptuur is al van generatie op generatie in de familie.

Spelt is een oergraan uit de Middeleeuwen met een uniek karakter. Het graansoort heeft een hoge voedingswaarde en bevat eiwitten, vezels en langzame koolhydraten. Deze koolhydraten zorgen voor een langer verzadigd gevoel, waardoor u minder snel trek krijgt. 

Iedere week hebben wij een ander soort cake, oftewel de 'Cake van de week'! De cake is een echte hardloper en juist daarom zijn we gaan variëren in smaak. Iedere week verkopen wij kilo's heerlijke cake.

GO Maximaal krassen en Winnen!

Feest! Vanaf vandaag trappen wij af met het Red B(o)ll prijzen festival! Wilt u ook één van onze super leuke en lekkere prijzen winnen? Kom snel naar één van onze winkels!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon