header-bg-5.jpg
afbeelding3.png

Onze verrukkelijke Westlandse eierkoeken zijn al tientallen jaren een begrip binnen onze bakkerij. De eierkoeken hebben een uniek familiereceptuur. 

Hoe het vroeger ging

De eierkoeken werden vroeger door opa gemaakt door het beslag in een kom te doen, met een lepel beslag te scheppen en met zijn duim het beslag van de lepel af te schuiven. Het beslag kwam zo op de juiste manier op een plaat terecht. Een echt ambachtelijke manier van werken om een heerlijk product te maken. Zijn zonen gingen al gauw over op de spuitzak. 

Wist u dat het eierkoekenbeslag drie dagen staat, voordat we er eierkoeken van kunnen maken? Zo trekken de ingrediënten door het hele beslag en krijgen de eierkoeken hun unieke geur en smaak.

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon