header-bg-3.jpg
afbeelding4.png

Wist u dat er per week meer dan 1.500 kwarkbollen worden gemaakt in onze bakkerij? Dan hoeven wij u niet meer uit te leggen dat onze klanten dit een echte specialiteit vinden.

De kwarkbollen zijn lekker luchtig en hebben een romige smaak. Door de combinatie van kwark, rozijntjes en wat suiker bovenop de bol, komt de unieke smaak van de kwarkbol tot stand. Voor de bol wordt een luchtige kwark gebruikt, waardoor de kwarkbol zijn luchtigheid krijgt.

Heeft u ze al geproefd? 

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon