header-bg-3.jpg
afbeelding3.png

Onze krokante en rijk gevulde saucijzenbroodjes zijn bekend in Westland en omstreken. Ze worden gemaakt met passie en het gehakt van onze lokale slager maakt dit broodje extra bijzonder. Het receptuur is al van generatie op generatie in de familie.

Het gehakt van onze saucijzenbroodjes wordt bereid bij onze lokale slager. Eenmaal aangekomen in de bakkerij kruiden wij het gehakt, voegen wij specerijen toe en voorzien wij het van ambachtelijk bereid bladerdeeg. Ons saucijzenbroodje bevat daarom ook geen varkensvlees.

Het geheime receptuur van onze saucijzenbroodjes is van vader op zoon doorgegeven en wordt vandaag de dag nog gebruikt in de bakkerij om voor u de lekkerste saucijzenbroodjes te maken. Het receptuur is mee ontwikkeld met de tijd. 

Maar kijk uit: eenmaal geproefd, wilt u nóóit anders meer!

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon