header-bg-3.jpg
afbeelding6.png

Onze krokante en rijk gevulde saucijzenbroodjes zijn bekend in Westland en omstreken. Ze worden gemaakt met passie en het gehakt van onze lokale slager maakt dit broodje extra bijzonder. Het receptuur is al van generatie op generatie in de familie.

Het gehakt van onze saucijzenbroodjes wordt bereid bij onze lokale slager. Eenmaal aangekomen in de bakkerij kruiden wij het gehakt, voegen wij specerijen toe en voorzien wij het van ambachtelijk bereid bladerdeeg. Ons saucijzenbroodje bevat daarom ook geen varkensvlees.

Het geheime receptuur van onze saucijzenbroodjes is van vader op zoon doorgegeven en wordt vandaag de dag nog gebruikt in de bakkerij om voor u de lekkerste saucijzenbroodjes te maken. Het receptuur is mee ontwikkeld met de tijd. 

Maar kijk uit: eenmaal geproefd, wilt u nóóit anders meer!

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon