header-bg-3.jpg
afbeelding4.png

Een koekje van eigen deeg

Deze bakwedstrijd is bedoeld voor iedereen die het fantastisch vindt om te bakken en denkt een heerlijk product te kunnen bereiden, dat echt een aanvulling is voor het assortiment van Bakkerij vd Berg.

Het liefst gebruik je een origineel recept, die bijvoorbeeld al eeuwen in de familie is of juist je eigen unieke samenstelling van ingrediënten. Maar misschien ook wel een recept welke je per toeval bent tegengekomen, maar waarvan het artikel of deze specifieke samenstelling nergens te verkrijgen is!

Hoe doe je mee?

Lever uw creatie in op vrijdag 10 of zaterdag 11 november bij één van onze bakkerswinkels, inclusief receptuur, uw adresgegevens en natuurlijk de naam van uw creatie.De keuring

Alle artikelen worden verzameld, waarna onze bakkers deze met heel veel plezier zullen gaan keuren. Uit deze keuring kiezen wij de lekkerste creaties, welke Bakkerij vd Berg vervolgens zelf ook zal gaan (proberen) te bereiden (wellicht met jouw hulp). Verder komen we bij de beste thuisbakkers langs om te filmen hoe ze hun creatie bereiden, dat wordt leuk!

Tenslotte hebben onze klanten natuurlijk het laatste woord. In al onze 11 bakkerswinkels kunnen zij uiteindelijk de lekkerste creaties proeven en het finale oordeel vellen, doormiddel van stemmingsformulieren in de winkel en stemmingsmogelijkheden online. 

Wat kan je winnen?

De winnende creatie wordt niet alleen opgenomen in ons assortiment, maar de winnaar zelf verdient ook een kwartaal lang GRATIS BROOD. Kortom: WIJ HEBBEN ER NU AL ZIN IN!!!

Heel berg bakt gemist?

Onderstaande de eerste afleveringen

Afl. 1

Afl. 2

Afl. 3

Afl. 4

 

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon