header-bg.jpg
afbeelding5.png

Acties

Ze zijn van start gegaan, de BERGEN VOORDEEL weken!!!!! Met verschillende ambachtelijke producten erg scherp geprijsd.

Dit is uw kans! Doe mee met 'Heel Berg Bakt' en win een kwartaal gratis brood!

Feest! Vanaf vandaag trappen wij af met het Red B(o)ll prijzen festival! Wilt u ook één van onze super leuke en lekkere prijzen winnen? Kom snel naar één van onze winkels!

Aardbeienseizoen! Met deze week onze heerlijke aardbeien schelpjes in de aanbieding! 4 aardbeien schelpjes van € 8,40 voor € 6,95 

Nu wij het 2e jaar op rij zijn bekroond met Gouden Oliebollen moet dat uiteraard gevierd worden!! Deze week t/m aanstaande zaterdag 17 december 4+2 gratis Gouden Oliebollen!!

Formule-1 coureur Max Verstappen heeft nu ook zijn eigen gebakje. In de aanloop naar de Grand Prix van Abu Dhabi van komende zondag lanceren wij de 'Pitspoes'. Met uiteraard een vleugje Red Bull!!  

Wat een feest!!!! En dat laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan, want dat willen wij natuurlijk met jullie vieren! Daarom onze Gouden Pepernoten t/m 5 november van €2,75 voor € 2,25 en vanaf 14 november ook nog een cadeautje voor de kinderen!

Als bakkerij van den Berg vinden wij het belangrijk om goede aanbiedingen voor onze klanten te maken. Zo zetten wij geregeld ons WestlandsKracht in de spotlights. 

We gaan jullie vakantie of zomer nog véél leuker maken naast al onze andere zomerse acties! Bij aankoop van één pakje kwarkbolletjes maakt u kans op een mooie reiskoffer of een zomerse frisbee!

Genieten jullie van het heerlijke weer? Wij ook! Daarom hebben wij een vlammende actie voor jullie. Het is zomer, het is vakantie en de zon schijnt! Dat betekent; de hoogste tijd om de barbecue uit de schuur te halen en het stof ervan af te slaan! Daar past een complete BBQ-koffer t.w.v. € 169,- hééél goed bij!

Eens maar noooooit meer een EK zonder oranje!

We zijn het er allemaal over eens dat het EK géén EK is zonder het Nederlands elftal! En daarom helpen wij gewoon een ‘voetje’ bij de kwaliteitsverbetering van ons nationaal elftal…

Spaar voor een échte Bakker Berg Bal! Deze officiële wedstrijdbal krijgt u helemaal gratis bij een volle spaarkaart!!!

*DEZE ACTIE IS VERLOPEN* Maak bij aankoop van 'PUUR' speltbrood kans op een weekendarrangement voor twee personen in Hotel Papendal! Bij aankoop krijgt u een actiecoupon waarop een code staat en u gelijk kunt kijken of u de prijs heeft gewonnen.

Wij hebben in vijf van onze Paasbroden een gouden ei verstopt!

Zit het gouden ei in uw Paasbrood, dan wint u een geheel verzogde chocolade workshop voor twee personen! Koop dus deze week een Paasbrood en wie weet zit het winnende ei wel in uw Paasbrood!

En alsof dat nog niet genoeg is hebben wij voor de allerkleinsten een leuke Paas-kleurplaat actie!

Bergen Voordeel Weken 2018

Ze zijn van start gegaan, de BERGEN VOORDEEL weken!!!!! Met verschillende ambachtelijke producten erg scherp geprijsd.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon