header-bg.jpg
afbeelding1.png

Formule-1 coureur Max Verstappen heeft nu ook zijn eigen gebakje. In de aanloop naar de Grand Prix van Abu Dhabi van komende zondag lanceren wij de 'Pitspoes. Het is een tompoes in de vorm van een Formule-1 auto bereid met een vleugje Red Bull.

 


Sinds de laatste race in Brazilië is er heel veel te doen over onze Max. En nu zondag het seizoen wordt afgesloten, vonden we het een mooi moment om in te haken op de gekte, met onze 11 winkels in het Westland en omgeving. Voor die gelegenheid is een tompoes 'verbouwd' tot Pitspoes. Die is aangekleed in de kleuren van het Red Bull racing team van Verstappen. Op de pitspoes is een helmpje van marsepein geplaatst en aan weerszijden wielen. Geen regenbanden maar slicks zonder profiel. De kans dat het in Abu Dhabi gaat regenen is niet zo groot...

De Pitspoes is vanaf vandaag te koop in al onze winkels. Wij hebben zelf nog geen idee hoeveel we er gaan verkopen. Afgaande op de populariteit van Max Verstappen kunnen het er best nog aardig wat worden!

 

Ook de media is onze Pitspoezen niet ontgaan:
- Het AD Klik hier!
- 1Limburg Klik Hier!

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon