header-bg.jpg
afbeelding3.png

HOERA! Het is feest bij bakkerij van den Berg. Maar liefst 2 broers van den Berg verwachten een Berg Baby! Dat gaan wij natuurlijk met u vieren en daarom zullen er komende tijd dan ook verschillende win-acties zijn. Ook hebben wij speciaal voor deze kraamparty een 'Blije Doos' gemaakt met heerlijke producten. Daarnaast zullen wij u in de winkels ook trakteren op luxe opgespoten koekjes. Kortom één groot feest! 

blije doos intro

De Blije Doos

Speciaal voor de komst van de 2 Berg Baby's hebben wij de 'Blije Doos' gemaakt. Deze Blije Doos zit vol lekkere producten en is voor elke klant verkrijgbaar.   

.

 

blije doos intro

Heerlijke tompoucen

Bij onze kraamparty horen natuurlijk ook heerlijke roze & blauwe tompoucen met een scherpe actieprijs. Daarom 4 tompoucen voor € 6,- euro.

 

 

blije doos intro

Rompertjes kleuractie

Het is voor iedereen feest! Daarom ook een leuke kleuractie voor alle kinderen. Voor ieder kind hebben wij in elke winkel een geweldig leuke kleurplaat in de vorm van een rompertje klaar liggen. Er zijn erg veel lekkere prijzen te winnen! En de mooiste 10 rompertjes winnen een workshop 'Koekjes bakken voor 2 personen'. Super leuk voor jou en een vriendje of vriendinnetje! Kom dus snel naar de winkel, haal de kleurplaat op, maak er een mooie tekening op en lever hem vóór 11 februari weer in.

 

blije doos intro

Raad het gewicht

Bij onze kraamparty horen heerlijke baby cupcakes en baby opgespoten koekjes! Voor € 2,50 krijgt u 4 cupcakes of 4 opgespoten koekjes. En alsof dat niet genoeg is, hebben wij hier ook een super leuke win-actie bij. Bij aankoop van deze cupcakes of opgespoten koekjes, mag u het gewicht van één van de baby's raden. Dit gewicht schrijft u vervolgens op het krijtbord-doosje, waar wij het gebak in leveren. Vervolgens maakt u een foto van het doosje met het gewicht erop en plaatst u het op onze Facebookpagina. De klant die het dichtst bij het gewicht van één van de baby's zit, wint een overheerlijke gratis slagroomtaart met een eigen foto erop!

 

Het is al gezellig druk in de winkels

Kom ook gezellig langs in een van onze winkels, wij trakteren iedereen op luxe opgespoten koekjes.

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon