header-bg.jpg
afbeelding5.png

Nieuwsoverzicht

Deze week hebben wij ons luxe borrelbrood in de aanbieding. U kunt hem thuis afbakken. Zo kunt u op elk gewenst moment genieten van 8 heerlijke krokante broodjes met een kuipje huisgemaakte kruidenboter. U bakt het luxe borrelbrood in 8 tot 10 minuten af in een voorverwarmde oven van 180 graden.

Deze week hebben wij een heerlijke frisse aardbeienslof in de aanbieding!

Een geweldig divers assor­timent luxe hapjes met o.a. ambachtelijk gebakken verse mini broodjes belegd met paling, filet americain, brie etc. Maar ook mozzarella met tomaat en gevulde eitjes!

NIEUW! Onze broodbakkers hebben nu toch wat unieks bereid, volgens de LINDA 'de Foodtrend voor 2018'. Het groentestokje broccoli, wortel of rode biet!

Het is bijna Kerst en Oud&Nieuw! Bij Bakkerij van den Berg kunt u ook dit jaar heerlijke ambachtelijke lekkernijen voor een gezellige Kerst en Oud&Nieuw bestellen. Zo weet u zeker dat u uw favoriete lekkernijen op tijd in huis heeft. Lees meer over hoe u kunt bestellen.

Vanaf deze week vindt u het PUUR brood in het assortiment van onze winkels. PUUR brood is gemaakt van 100% Spelt bevat géén suikers en is lactose en E-nummers vrij. Een gezond én heerlijk brood dat goed aansluit bij een uitgebalanceerd voedingspatroon. 

Heeft u een verjaardag of wilt u iemand verrassen met een heerlijke taart? Dan kunt u hier uw taart samenstellen naar uw eigen smaak. U kunt bijvoorbeeld een marsepein- of slagroomtaart kiezen, een zelfgemaakte foto of het logo van het bedrijf op uw taart laten plaatsen.

Bij Bakkerij van den Berg vindt u een heerlijk assortiment chocolade. Maar wist u ook dat u bij ons een chocoladeworkshop kunt volgen, waarbij u uw eigen bonbons kunt maken?

Bakkerij van den Berg is eerder dit jaar uitgeroepen tot 'Leukste bakker van Nederland 2014'. Met een 9 als eindcijfer is Van den Berg als beste uit de verkiezing gekomen.

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon