header-bg.jpg
afbeelding5.png

Nieuwsoverzicht

Een geweldig divers assor­timent luxe hapjes met o.a. ambachtelijk gebakken verse mini broodjes belegd met paling, filet americain, brie etc. Maar ook mozzarella met tomaat en gevulde eitjes!

NIEUW! Onze broodbakkers hebben nu toch wat unieks bereid, volgens de LINDA 'de Foodtrend voor 2018'. Het groentestokje broccoli, wortel of rode biet!

Tegenwoordig krijgen we steeds vaker de vraag of er suiker in ons brood zit. Wij leggen het u graag even uit!

Speciaal om Max Verstappen extra goed aan te moedigen introduceren wij hierbij deze unieke Red B(o)lls. Want hoe leuk is het om Max aan te moedigen met Red B(o)lls!

Speciaal voor de opening van onze vernieuwde winkel in Maassluis (Koningshoek) hebben wij een feesttas gevuld met heerlijke lekkernijen!

Zondag is het weer moederdag! De dag om je moeder eens flink te verwennen met véél lekkers!

Koning wordt Ouwe Taart! Onze Koning Willem wordt 50 jaar en dat kunnen we natuurlijk maar op één manier vieren; Samen met de Enige Echte 'Ik Willem' ouwe taart!

De graag geziene Paashaas is weer in het land en hij heeft ons geholpen met onze nieuwste aanwinst de 'Paaskeutels'! Het is een gevulde Berlinerbol in de vorm van een Paasei.

Ook Bakkerij van den Berg houdt zich al druk bezig met de verkiezingen! Sterker nog, wij hebben op het laatste moment nog even de 'Saucijzen Partij' verkiesbaar gesteld!

Onze nieuwste specialiteit! Bent u al bekend met ons unieke desembrood? Heerlijk voor bij de feestdagen 4 soorten unieke desembroden; SourWit, ZuiderZoet, MultiGraan en GrilledGreen.

Dit is de kans om al uw geliefden eens flink te verrassen! WIj helpen u graag met een lief en lekker valentijnscadeau!

Onze nieuwste Berg aanwinst! Wij laten u graag kennismaken met Daaf van den Berg.

Speciaal omdat er 2 Berg Baby's opkomst zijn hebben wij een heerlijke 'Blije Doos' gemaakt :) Deze 'Blije Doos' zit vol heerlijke producten en is voor elke klant verkrijgbaar. 

Wat een geweldig nieuws hebben wij te horen gekregen!! Na het behalen van onze gouden pepernoten, hebben wij gewoon voor het 2e jaar op rij ook nog eens GOUD behaald met onze oliebollen!

NIEUWE DIEETGOEROE OPGESTAAN!  De nieuwste trends op gebied van decemberdiëten zijn ontwikkeld door het aanstormend voedingsdeskundig-talent.

Sinterklaas is weer in het land en dat is natuurlijk één groot feest! Jongens en meisjes hebben jullie al trek in een bootlading vol lekkers?

 

Wij hebben de dader gevonden en passend werk voor hem bedacht! Zie onze filmpjes!

Na alle vreugde van vorige week, is er helaas afgelopen nacht in de bakkerij ingebroken! Wij vragen daarom jullie hulp!! Wie heeft iets gezien tussen 0.00 uur en 8.00 uur???? Als iemand de dader herkend op onze beveiligings-camera, wij horen het graag!

Wat een feest!!!! Onze héérlijke pepernoten zijn bekroond met vijf negens! Zelfs het Nederlands Bakkerij Centrum heeft dit nog nóóit gezien, alle reden voor een feestje!

Onze broodbakkers zijn gelijk aan de slag gegaan om deze uitdaging aan te gaan!

Ondanks dat iedereen ongetwijfeld de afgelopen dagen op het strand heeft doorgemaakt, hebben onze bakkers staan zwoegen in de kas! Er moeten natuurlijk wel verse druiven op de druiventuintjes komen! Kijk snel ons leuke filmpje!

Vanaf vandaag liggen onze bakkerswinkels vól met heerlijke druivengebakjes waarmee wij de Westlandse Druiventuin in Monster een hart onder de riem gaan steken.

Want de jaarlijkse feestweken staan weer voor de deur! Met onze stand zijn wij uiteraard ook weer van de partij! Met een goedgevulde maag komt u tenslotte de feestweek wel door. Daar willen wij natuurlijk wel even bij helpen. Kom onze heerlijke braderie aanbiedingen proeven bij onze stand op de Bradelier en tijdens de Naaldwijkse feestweek.

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

De wielrenners van de Tour de France is weer volop aan het scheuren door heel Frankrijk. We mogen trots zijn op onze Hollandse fietsers! Gaat Bauke Mollema die eerste plek bereiken? En wint Dumoulin nog meer etappes? We genieten er nu al van en daar horen natuurlijk bijpassende TOUR DE FRANCE TOMPOUCEN bij!

Onze zomerse BBQ Ribs zijn weer helemaal terug in ons assortiment. Het weer staat ons niet in de weg, want BBQ’en blijft één groot feest! En daarbij is deze krokante BBQ specialiteit echt een aanrader.

Het biertaartje blijft de hele zomer in ons assortiment! Omdat iedereen zo dol werd op het groene taartje hebben we besloten om er maar een extra feestje van te maken! Deze hele periode is het taartje voor € 8,95 verkrijgbaar in al onze filialen. Nu dus niet alleen voor alle papa's een heerlijk biertaartje, maar ook gewoon tijdens de VriMoBo!

Met een bakkersbus vol Bakker Berg Ballen reden we de afgelopen dagen langs 40 crèches en kinderdagverblijven. Tijdens de overhandiging van deze echte wedstrijdballen maakte we hééél veel kinderen blij! Dat we niet in het EK zitten vinden wij heel erg zuur... Daarom gaan we nu al investeren in jong talent, zodat we in 2040 die beker gewoon gaan pakken!!

Een echte Westlandse biertaart, dat kunnen we wel zeggen na vandaag. Alle Biertaarten gaan als bledden bier tegelijk! Onze bakkers zijn hard aan het werk om alle vaders van 't Westlands én omstreken in de watten te leggen. Dit keer mogen ze het bier niet drinken, maar lekker opeten! Wie wil dat nou niet? Zelfs het AD vond de knalgroene biertaartjes een klapper!!! 

Hoe verrast u uw vader op Vaderdag? Niet alle vaders drinken natuurlijk een biertje op zijn tijd maar deze originele Vaderdag taart in de vorm van (ja écht waar) een bierdop is toch wel geweldig om pa mee te verrassen!

Aankomend weekend zit vol met sportieve uitdagingen en daar horen natuurlijk de origineelste producten bij! Gaat Max Verstappen weer flink gas geven aanstaande zondag? En verdient Steven Kruiswijk die Roze Trui?

Hebben jullie hem al voorbij zien racen... Onze nieuwe bakkersbus? Deze bus is bestickerd met onze mooie banketlekkernijen erop. Een rijdende verleiding, niet waar?

Laten we nou net heel veel aardbeienlekkernijen hebben in ons assortiment die uw dag extra zomers maakt! Want als het weer niet helemaal mee wil werken, dan zorgen we er zelf wel voor! Aardbeienschelpjes, aardbeienvlegel, aardbeienschnitte, aardbeienkrakelingen en aardbeiencake, het is allemaal bij ons af te verkrijgen.

In verband met Tweede Pinksterdag zijn al onze filialen op maandag 16 mei gesloten! Op zaterdag 14 mei zijn wij gewoon geopend van 8.00-16.00 uur en op dinsdag 17 mei van 8.00-18.00 uur! Fijne Pinksterdagen allemaal!

 

We mogen onze lieftallige moeders weer verassen aanstaande zondag. Het wordt dus tijd voor een compleet, gezond en heerlijk ontbijtje! Én dat kan natuurlijk allemaal bij Bakkerij vd Berg!

Wisten jullie dat onze Ouwe Taart helemaal in is en de winkels uit vliegen? Deze Ouwe Taart haalde zelfs de krant! Heeft u het stukje al gelezen in het AD Westland? 

Het is weer zover… De aardbeien zijn weer helemaal terug en klaar om opgegeten te worden! Daar nemen wij het maar al te graag van, want in al onze winkels staan de aardbeien weer te glinsteren!

Elke vrijdag gaan we onze Gouden Oliebollen weer verkopen! Onze oliebolbakkers kunnen echt niet wachten om weer van start te gaan met hun gouden bollen... Én onze verkopers natuurlijk ook niet met het verkopen van deze lekkernijen! Onze Gouden Oliebollen staan elke vrijdag dus weer te pronken in onze winkels! 

Deze week zetten we niet alleen onze oranje lekkernijen in ’t zonnetje, maar ook onze lieftallige koning! Op woensdag 27 april vieren we zijn verjaardag en voor onze bakkers is het weer een eer om extra aandacht te besteden aan onze koningsdagproducten! 

Deze week zetten we onze heerlijke ‘Crispers’ en ‘Spelt Granola’ weer in het zonnetje… Voor onze bakkers is het een eer om deze verantwoorde lactose en e-nummer vrije producten voor jullie te maken. Benieuwd naar de smaak? Proef deze speciale lekkernijen dan eens in onze winkel!

 

10 deelnemers hebben mogen fijnproeven (smullen) van onze petit fours en wat een leuke en deskundige reacties hebben we ontvangen zeg! Daar kunnen we zeker veel mee en gezien de uitslagen zijn we er best een beetje trots op. Elke fijnproever heeft z’n eigen verhaal en dat is heel leuk om te lezen. Hieronder vindt u de reacties en keuring die we hebben terug ontvangen. Op onze Facebookpagina vindt u de reacties van de fijnproevers zelf met een leuke foto erbij. Een dikke duim naar alle topfijnproevers, bedankt voor jullie eerlijke meningen!

Wij zijn blij, want ze zijn er weer: AARDBEIEN! En dus ook onze de Deense Aardbeien Krakelingen! De krakelingen zijn weer in al onze winkels verkrijgbaar met heerlijke verse aardbeien. Laten we samen het zomergevoel weer terugkrijgen!

Via onze nieuwsbrief zijn we opzoek geweest naar vijf deelnemers (met échte smaak) die onze PETIT FOURS willen proeven!! De vijf beste deelnemers krijgen zes cakegebakjes mee om ze te proeven en te beoordelen.

Speciaal voor dit mooie weekend, een heerlijke TOPPER bij Bakkerij vd Berg!

Vandaag en morgen de hele dag een vdB shopper rijk gevuld met diverse lekkernijen.

Brood van de maand! 'PUUR' spelt is een heerlijk 100% Volkoren Speltbrood zonder toevoeging van suiker, e-nummers en lactose. Het brood is vanaf dinsdag 29 maart verkrijgbaar in al onze winkels! 

Zo héééy
Er is heel wat af gekleurd op onze Paaskleurplaten
Super bedankt iedereen voor de mooie kleurplaten

De winnaars van de paaseitjes zijn geworden:

Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen! Ruim 300 Après Skiërs hebben het afgelopen weekend piccobello op de foto gestaan! Op donderdag 3 maart, vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart stonden onze winkels in het teken van Après Ski! Met de wintermutsen en skibrillen en ons mooie Après Ski decor hadden onze klanten helemaal de sfeer te pakken.

Onze winkels staan weer vol in het teken van Valentijnsdag! Van Valentijnstaartje tot chocolade cakes, van chocolade tot bonbons en ga zo maar door! Alle valentijnsproducten zijn vers gemaakt in onze eigen bakkerij. Voor elke Valentijn ligt wel iets geschikt in onze winkels.

Vergeet de oppas, de buurvrouw of -man of gewoon uw eigen vader of moeder niet te verassen! 

In het teken van het 10-jarig bestaan van WestlandsKracht, hebben de wij afgelopen jaar een film laten maken. De film “van Toen naar Nu”, gemaakt door Marijn Langeberg, is een film die een stukje geschiedenis laat zien van de bakkerij van Toen naar Nu. Dit was de film van 2015!

Vanaf 25 januari tot en met 6 februari zijn het de 'Speltweken' bij Bakkerij vd Berg.

Ons spelt wordt namelijk gemalen in de molen in Maasland, wat ons spelt extra uniek en lekker maakt. Wij geven u deze twee weken de gelegenheid om al onze gezonde spelt toppers te proeven!! Klik verder voor de mooie aanbieding die hierbij hoort!

Vanaf 1 januari 2016 zijn gratis plastic tassen niet meer toegestaan. De EU heeft alle lidstaten verplicht het gebruik van plastic tassen te verminderen. Het doel is om zwerfvuil op straat en in zee tegen te gaan en verspilling van grondstoffen te voorkomen. Het bewustzijn van de consument is hierbij ook belangrijk.

Onze heerlijke met 'Goud bekroonde' oliebollen vliegen de winkel uit. Iedereen is lekker aan het genieten van onze heerlijke oliebollen! 

Heeft u ze al in huis?


Al vroeg voordat december in zicht is worden onze oliebollen al volop getest en geproefd. De kwaliteit van onze oliebollen wordt nauwlettend in de gaten gehouden. Want elk jaar is het een uitdaging om onze oliebol nog lekkerder te maken! Dit jaar zijn wij niet alleen getest door het Algemeen Dagblad met de AD

Yessss! 4 november hebben wij met de wedstrijd 'Beste Bakker van Zuid-Holland 2015' de 2e prijs behaald!

 

De keuring ging over 2 categorieën.
Voor banket: Saucijzenbroodjes en een SpeculaasStaaf.
Voor brood: Meergranenbrood en Witte Puntjes.

Vorige week was het zo ver, onze Facebookpagina heeft de 4000 likes bereikt. Wat een geweldig nieuws. Het was weer een reden om eens lekker te trakteren. Volgt u ons al op Facebook? We gaan voor de 5000 likes en meer, wie weet trakteren we dan weer!! 

 

Klik hier om ons te volgen

 

 

De bouw van onze nieuwe winkel in De Lier is succesvol afgerond! De winkel heeft een totale metamorfose ondergaan. Niet normaal hoeveel werk de bouwmannen in zo'n korte tijd hebben gedaan. Super bedankt mannen! Kom snel kijken om het verbluffende resultaat te bewonderen. 

Vrijdag 16 oktober gaan wij het openingsfeest vieren met iedereen!

Wie zich nu inschrijft voor onze nieuwsbrief maakt kans om het bakkers-leven zelf mee te maken! Wij verloten namelijk twee nachtrondleidingen voor twee personen. Na afloop krijg je ook nog een vdB BIG Shopper vol lekkers mee naar huis.

Meld je direct aan voor onze nieuwsbrief

Vandaag is de première van onze enige echte bakkersfilm! De film "van Toen naar Nu" is nu te bekijken, klik hier of lees snel verder en bekijk de film. De film "van Toen naar Nu" staat in het teken van het 10-jarig bestaan van WestlandsKracht en laat een stukje geschiedenis zien van de bakkerij.

WestlandsKracht, ons eigen broodmerk, is al 10 jaar oud. Sorry, 10 jaar vers! En dat moet gevierd worden! Heel de maand september stond er elke week een ander WestlandsKracht brood in de spotlight.

Onze dames staan alleen vandaag nog voor u klaar met speciale aanbiedingen in de kraam tijdens de Bradelier. 

Kom vandaag nog naar de kraam van Bakkerij Vd Berg in de Lier en smul van onze heerlijke

Roombroodjes (2 voor €2,50)

NIEUW: ‘BBQ BROOD RIBS’ & 'OLIJF SCHIJF'

In verschillende smaken:

RIBS:
PITTIG: bereid met verse pepers, desem, paprika en verse Italiaanse kruiden, gedecoreerd met zeezout.

Wat was het weer een bijzondere tijd. De beklimming van de Alpe d’Huez. En wat hebben ze weer enorm veel geld binnen gehaald voor het KWF. Bakkerij van den Berg is als hoofdsponsor van Team Westland natuurlijk super trots op alle deelnemers. Onze ‘Ouwe Taart’ was er dit jaar ook bij, en heeft ook enorm genoten van elk moment.

Wij hebben de 3000 volgers bereikt op Facebook!!!

Het kan niet anders of het was tijd om te trakteren. Hoe leuk is dat om met een 'Ouwe Taart' te trakteren.

Een week lang kon er elke dag een 'Ouwe Taart' gewonnen worden. Volgers/Fans lieten een berichtje achter met de reden waarom zij een 'Ouwe Taart' verdiende. Dit leverde massaal reacties op, super leuk!

Er staat weer een nieuwe en verse column op de site van onze Florinda Schriek, diëtist bij Food to Know. Dit is de tweede column en ze heeft weer veel spannende feiten, dit keer over: Spelt, is het de hype waard? Met veel leuke en interessante weetjes zoals wat is spelt eigenlijk? Is het beter dan tarwe en wat is nu het beste voor de lijn?

Heb jij of ken jij de liefste moeder van Nederland? Dan is dit het moment om haar in het zonnetje te zetten. Want wat werken ze elke dag hard om voor iedereen te zorgen. Moederdag valt dit jaar op 10 mei en het is waarschijnlijk heerlijk voorjaars weer! Tijd voor een heerlijke lekkernij. 

De Ouwe Taart. Voor elke “ouwe” snoeperd in het Westland! Het verhaal gaat dat over-over-over-over-overgrootvader van den Berg wist te vertellen dat er ooit een echte Westlandse traditie is geweest. Bij elke Westlandse tuindersverjaardag was die Ouwe Taart er. En niemand kon z'n handen thuishouden, voegde hij er met een ondeugend glimlachje aan toe...

Wij wensen iedereen namens alle bakkers en winkeldames een hele fijne Pasen toe!! Geniet ervan.. en vergeet niet: wij staan voor u klaar om er een heerlijk weekend van te maken!

Dinsdag 17 maart hebben we de magische grens van 2500 likes op onze Facebookpagina gepasseerd! Dat was uiteraard reden voor een nieuwe actie: onder onze volgers hebben wij de fantastische prijs van 3 maanden gratis brood verloot.

Dat wij zijn uitgeroepen tot Leukste Bakker van Nederland is u vast niet ontgaan. Máár wij laten dit natuurlijk niet ongevierd! Als dank voor alle stemmen verrassen wij u de komende weken met de Leukste Bakker Acties!

De lente komt eraan! In onze bakkerij zijn we al weken bezig met Pasen. Graag willen wij onze passie voor mooie paasproducten op een bijzondere manier met jullie delen, namelijk door het samenstellen van een heus 'Paasontbijt-pakket'!

Wat een geweldig feest!! Wij hebben de titel 'Leukste Bakker van Nederland 2015' gewonnen! Zondag 8 maart bleek tijdens de feestelijke award uitreiking op de Bakkersvak in Rosmalen dat wij net als vorig jaar verkozen zijn tot Leukste Bakker van Nederland. Wij zijn hier heel erg blij mee!!

Op 31 december 2014 heeft de Stempelkaart plaatsgemaakt voor de Smulbon. En met succes! Vanaf 2 januari ontvangt u bij iedere besteding van €5,- in onze winkels een Smulbon. Met de Smulbon kunt u sparen voor ambachtelijke producten. Met 10 Smulbonnen krijgt u al een brood naar keuze gratis!

Met een blik naar buiten lijkt het voorjaar misschien nog ver weg, maar geen zorgen: bij Bakker van den Berg zijn we al volop bezig met de paasvoorbereidingen!

Stem nu op ons voor 'De Leukste Bakker van Nederland 2015' en maak kans op een heerlijke taart. Let op: Stem wel vóór 19 februari en print uw stembevestiging uit om deze in de winkel in te leveren. Onder de ingeleverde bevestigingen verloten wij vele taarten!

Het einde van het jaar nadert. We blikken graag met u terug op een aantal hoogtepunten van 2014.

De winnaar van de échte Bakkersfiets is bekend!

Heeft u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Kijk dan snel of u deze sportieve prijs heeft gewonnen. 

In de maand december hebben we veel leuke acties georganiseerd. We hebben alle gelukkige winnaars nog eens op een rij gezet.

Familie Van den Berg heeft de afgelopen weken twee prachtige meiden mogen verwelkomen. Bakkers (en broers) Rémon en Barry van den Berg zijn beide vader geworden. 

Eén van onze busjes heeft een geheel nieuwe uistraling gekregen met daarop ons nieuwe logo én label.

Heeft u hem al zien rondrijden?

Vanaf 2 januari ontvangt u bij iedere besteding van €5,00 in onze winkels een Smulbon. De naam zegt het al: dat wordt smullen! Met de Smulbon kunt u sparen voor ambachtelijke producten. Met 10 Smulbonnen krijgt u al een brood naar keuze gratis!

Het nieuwe jaar is in zicht! Ook wij nemen tijdens de jaarwisseling tijd voor elkaar. 

Lees meer over onze openingstijden rondom Oud & Nieuw

Laat uw familie en vrienden zich inschrijven voor onze nieuwsbrief en maak kans op een Oudejaarspakket met hapjes, oliebollen én appelbeignets! 

Lees verder om te zien hoe u kans kunt maken. 

We hebben net leuk nieuws ontvangen van de Koninklijke Nederlandsche Schaatsenrijders Bond (KNSB). Eén van onze klanten heeft nú al kaarten voor het WK schaatsen in Thialf Heerenveen gewonnen. De actie in onze winkel is pas net begonnen en nu al een winnaar!

Stem nu op ons voor 'Leukste Bakker van Nederland 2015' en ontvang een heerlijk ambachtelijk brood naar keuze voor slechts 1 euro! Ook deze keer doen wij weer mee aan de verkiezing 'Leukste Bakker van Nederland' en dit jaar is uw stem korting waard.

Spaar vanaf nu voor gratis heerlijke oliebollen. Bij besteding vanaf €7,50 aan lekkernijen ontvangt u een bon voor één gratis oliebol. Op 30 en 31 december kunt u de gespaarde bonnen inleveren en krijgt u gratis oliebollen voor Oud & Nieuw.

Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief en maak kans op een echte Bakkersfiets. Alle inschrijvingen maken kans op deze sportieve prijs!

Bij aankoop van het heerlijke en ambachtelijke Speltbrood PUUR ontvangt u een voucher met een code en maakt u kans op de laatste kaarten voor het WK schaatsen in Thialf Heerenveen.

Op woensdag 26 november hebben wij een cheque uitgereikt aan de winnaar van de actie 'Drie maanden gratis brood'. Veronique Wesstein uit Hoek van Holland is de gelukkige winnaar van deze heerlijke prijs!

Alle kinderen mogen hun schoen zetten bij Bakkerij van den Berg! Sinterklaas en de Pieten komen langs om de schoentjes te vullen met een leuk cadeautje en een ambachtelijke lekkernij.

Op woensdag 26 november is onze nieuwe website www.bakkerijvdberg.nl online gegaan . De website heeft een geheel nieuw uiterlijk gekregen en is nu ook voor de tablet en smartphone goed bereikbaar.

Bakkerij van den Berg uit Maasdijk heeft op woensdag 29 oktober de 2e prijs van 'Beste Bakker van Zuid-Holland' gewonnen én de 2e prijs in de categorie brood. Wij zijn ontzettend trots dat we deze prijzen hebben gewonnen!

Vanaf deze week vindt u het PUUR brood in het assortiment van onze winkels. PUUR brood is gemaakt van 100% Spelt bevat géén suikers en is lactose en E-nummers vrij. Een gezond én heerlijk brood dat goed aansluit bij een uitgebalanceerd voedingspatroon. 

Heeft u een verjaardag of wilt u iemand verrassen met een heerlijke taart? Dan kunt u hier uw taart samenstellen naar uw eigen smaak. U kunt bijvoorbeeld een marsepein- of slagroomtaart kiezen, een zelfgemaakte foto of het logo van het bedrijf op uw taart laten plaatsen.

Bij Bakkerij van den Berg vindt u een heerlijk assortiment chocolade. Maar wist u ook dat u bij ons een chocoladeworkshop kunt volgen, waarbij u uw eigen bonbons kunt maken?

Bakkerij van den Berg is eerder dit jaar uitgeroepen tot 'Leukste bakker van Nederland 2014'. Met een 9 als eindcijfer is Van den Berg als beste uit de verkiezing gekomen.

Bergen Voordeel Weken 2018

Ze zijn van start gegaan, de BERGEN VOORDEEL weken!!!!! Met verschillende ambachtelijke producten erg scherp geprijsd.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon