header-bg-5.jpg
afbeelding6.png

 

De winnaar van de échte Bakkersfiets is bekend! Heeft u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Kijk dan snel hieronder of u heeft gewonnen.

Maria Lock van harte gefeliciteerd! U bent de gelukkige winnaar van de Bakkersfiets!

Nu kunt u, wanneer u maar wilt, op deze prachtige fiets (zie foto hiernaast) uw favoriete lekkernijen in onze winkel halen.

Verloot onder alle inschrijvingen

De afgelopen weken hebben veel klanten zich aangemeld voor onze nieuwsbrief. Hier zijn we erg blij mee! Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief hebben klanten automatisch deelgenomen aan de actie van het winnen van de Bakkersfiets. Deze leuke prijs is verloot onder alle inschrijvingen van onze maandelijkse nieuwsbrief.

Binnenkort vindt de uitreiking plaats van deze sportieve prijs. Een verslag hiervan leest u tegen die tijd uiteraard op onze spiksplinternieuwe website!

Het nieuws van onze bakkerij

Wilt u ook op de hoogte blijven van alles wat zich bij ons in de bakkerij afspeelt? Zoals acties, ontwikkelingen, nieuw assortiment én een kijkje achter de schermen. 

Schrijf u dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. 

Kom gezellig naar onze winkels en haal uw favoriete lekkernijen - zoals oliebollen, appelbeignets en berlinerbollen - in huis.

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon