header-bg.jpg
afbeelding3.png

 

De winnaar van de échte Bakkersfiets is bekend! Heeft u zich ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Kijk dan snel hieronder of u heeft gewonnen.

Maria Lock van harte gefeliciteerd! U bent de gelukkige winnaar van de Bakkersfiets!

Nu kunt u, wanneer u maar wilt, op deze prachtige fiets (zie foto hiernaast) uw favoriete lekkernijen in onze winkel halen.

Verloot onder alle inschrijvingen

De afgelopen weken hebben veel klanten zich aangemeld voor onze nieuwsbrief. Hier zijn we erg blij mee! Door zich in te schrijven voor de nieuwsbrief hebben klanten automatisch deelgenomen aan de actie van het winnen van de Bakkersfiets. Deze leuke prijs is verloot onder alle inschrijvingen van onze maandelijkse nieuwsbrief.

Binnenkort vindt de uitreiking plaats van deze sportieve prijs. Een verslag hiervan leest u tegen die tijd uiteraard op onze spiksplinternieuwe website!

Het nieuws van onze bakkerij

Wilt u ook op de hoogte blijven van alles wat zich bij ons in de bakkerij afspeelt? Zoals acties, ontwikkelingen, nieuw assortiment én een kijkje achter de schermen. 

Schrijf u dan hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief. 

Kom gezellig naar onze winkels en haal uw favoriete lekkernijen - zoals oliebollen, appelbeignets en berlinerbollen - in huis.

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon