header-bg.jpg
afbeelding1.png

Het einde van het jaar nadert. We blikken graag met u terug op een aantal hoogtepunten van 2014.

Introductie nieuwe website en gerestyled logo

Nieuwe-website

Een aantal maanden is er achter de schermen hard gewerkt om een spiksplinternieuwe website en een daarbij passend gerestyled logo te ontwikkelen.

Bekijk hier de nieuwe website!

De website bevat meer informatie dan ooit, zoals onder andere het laatste nieuws, leuke acties, informatie over het assortiment, actuele Facebookberichten en een stuk geschiedenis over het ontstaan van Bakkerij van den Berg. Ieder jaargetijde is de website afgestemd op een bepaalde periode. Nu staat de website bijvoorbeeld in het teken van Kerst. 

De website is op alle apparaten, zoals een desktop pc, tablet en smartphone goed zichtbaar. 

Op 26 november is de nieuwe website met daarbij het nieuwe logo online gegaan. Met deze nieuwe uitstraling zijn wij ervan overtuigd dat de juiste weg wordt ingeslagen naar een mooie toekomst. Volgend jaar wordt de nieuwe uitstraling stap-voor-stap meer zichtbaar. 

Leukste van Nederland

Leukste-bakker

Op 23 maart zijn wij uitgeroepen tot ´Leukste Bakker van Nederland 2014´. Een bijzonder moment voor onze medewerkers, want onze klanten vinden ons de leukste van Nederland en dat is natuurlijk fijn om te weten!

In totaal hebben er 1.500 bakkerijen uit Nederland meegedaan. Wij hebben als eindcijfer een 9 gescoord.

Stem hier op ons voor de verkiezing van 2015 en ontvang een brood naar keuze voor slechts 1 euro!

2e prijs ‘Beste Bakker van Zuid-Holland’

Tweede-ZH

2014 was wel het jaar van de prijzen, want op 29 oktober hebben wij de 2e prijs van ‘Beste Bakker van Zuid-Holland’ gewonnen én de 2e prijs in de categorie ‘Brood’.

Ambassadeur van de Ambachtelijke Bakkerij Leontien Zijlaard – Van Moorsel heeft de prijzen aan ons uitgereikt. Dat was voor onze bakkers al een onvergetelijk moment!

Wij hebben 235 punten van de jury weten te bemachtigen. Er hebben 50 bakkerijen uit Zuid-Holland aan deze verkiezing deelgenomen.


Wij willen u bedanken voor uw trouwe bezoek aan onze winkel en zien u graag weer in 2015!

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon