header-bg-5.jpg
afbeelding3.png


Wat was het gezellig en wat hebben we gelachen! Ruim 300 Après Skiërs hebben het afgelopen weekend piccobello op de foto gestaan! Op donderdag 3 maart, vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart stonden onze winkels in het teken van Après Ski! Met de wintermutsen en skibrillen en ons mooie Après Ski decor hadden onze klanten helemaal de sfeer te pakken.

Bij het maken van een foto kregen alle Après Skiërs twee heerlijke wintereierkoeken en maakten zij kans op maar liefst “twee maanden gratis brood”! In de week van 7 maart werd via onze Facebookpagina bekend gemaakt wie de twee maanden gratis brood heeft gewonnen. Alle foto’s zijn te zien op dag-album gesorteerd op onze Facebookpagina, klik hier om mee te genieten en ze te bewonderen!

 

 

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon