header-bg.jpg
afbeelding4.png

Brood van de maand! 'PUUR' spelt is een heerlijk 100% Volkoren Speltbrood zonder toevoeging van suiker, e-nummers en lactose. Het brood is vanaf dinsdag 29 maart verkrijgbaar in al onze winkels! 

Wat is 'PUUR' speltbrood?
'PUUR' speltbrood bevat speltgraanproducten, onder andere: speltbloem, speltvlokken, gebroken spelt, speltmout en een gedroogd desem op basis van volkorenspelt. De unieke speltmout in het brood maakt de smaak en de geur van het brood extra lekker. Het brood is rijk gevuld met zaden, zoals zonnebloempitten, pompoenpitten, sesamzaad en gele lijnzaad. Daarnaast is 'PUUR' speltbrood lactose- en e-nummervrij en bevat 'PUUR' geen toegevoegde suikers. 

Aan 'PUUR' speltbrood zijn geen vetstoffen en alle aanwezige vetstoffen zijn van plantaardige oorsprong! Dit speltbrood geeft een goede bodem voor het sporten. U steunt daarom bij aankoop van 'PUUR' ook uw sporttalent! Kortom een TOPPERTJE!

Win een weekendarrangement in Hotel Papendal!

*DEZE ACTIE IS VERLOPEN* Maak bij aankoop van 'PUUR' speltbrood kans op een weekendarrangement voor twee personen in Hotel Papendal! Bij aankoop krijgt u een actiegroupon waarop een code staat en u gelijk kunt kijken of u de prijs heeft gewonnen. Uw code kunt u checken op www.puur-brood.nl. Checken kan van 1 april tot en met 3 juli 2016. 

* 2x overnachting in een 4-sterren kamer van Hotel Papendal
* Een welkomsdrankje
* 2x uitgebreid ontbijtbuffet
* 1x 3-gangen diner in Restaurant 20 28 
* Gratis fiets- en wandelroutes
* Gratis gebruik van fitnessruimte (evt. met Personal Trainer) 

Voor nog veel meer acties, meld u snel aan voor onze nieuwsbrief!
Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon