header-bg-3.jpg
afbeelding3.png

Laten we nou net heel veel aardbeienlekkernijen hebben in ons assortiment die uw dag extra zomers maakt! Want als het weer niet helemaal mee wil werken, dan zorgen we er zelf wel voor! Aardbeienschelpjes, aardbeienvlegel, aardbeienschnitte, aardbeienkrakelingen en aardbeiencake, het is allemaal bij ons af te verkrijgen.

Maar ook de heerlijke Pinkstertaart is één van onze specialiteiten tijdens Pinksteren. Een combinatie van cake en marsepein maakt deze taart extra lekker! Bovendien hebben we speciaal voor Pinksteren een heerlijk feestbrood in al onze winkels liggen! Dit heerlijke brood is onder andere gevuld met spijs en krenten.

Wist u dat we deze week onze aardbeienschelpjes in de aanbieding hebben? Ze zijn nu in onze winkels verkrijgbaar, vier voor € 6,95! Daarnaast willen we onze kwarkbolletjes graag even in het zonnetje zetten, want deze blijft ook zo lekker fris! Deze week zijn ze 4+1 gratis.

Hele fijne Pinksterdagen!

 

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon