header-bg-5.jpg
afbeelding7.png

Met een bakkersbus vol Bakker Berg Ballen reden we de afgelopen dagen langs 40 crèches en kinderdagverblijven. Tijdens de overhandiging van deze echte wedstrijdballen maakte we hééél veel kinderen blij! Dat we niet in het EK zitten vinden wij heel erg zuur... Daarom gaan we nu al investeren in jong talent, zodat we in 2040 die beker gewoon gaan pakken!!

Zo'n 40 crèches en kinderdagverblijven werden de afgelopen dagen verwend met een echte wedstrijdbal! Ons eigen toptalent reed door heel de regio rond met alle Bakker Berg Ballen. Na de overhandiging mochten alle kindjes nog even op de foto met de mooie bal en onze EK-banner! Daarna mocht dit aankomend talent beginnen met trainen.  

Als wij in 2040 het EK winnen, weten wij wel waar dit aan heeft gelegen!!

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon