header-bg-3.jpg
hexacon-brood-ingredienten.png

Wij hebben de dader gevonden en passend werk voor hem bedacht! Zie onze filmpjes! Na alle vreugde is er helaas bij ons in de bakkerij ingebroken! Wij vragen daarom jullie hulp!! Wie heeft iets gezien tussen 0.00 uur en 8.00 uur???? Als iemand de dader herkend op onze beveiligings-camera, wij horen het graag!

.be">
.be

Ladies en Gentleman! WE GOT HIM! Na een ingrijpend onderzoek van de inbraak afgelopen weekend en de vele gouden tips (waarvoor dank) hebben we hem!!!!!
Wil je zien wie de dief is ? En hoe wij de dief hebben gevangen? ZIe het vervolg in het onderstaand filmpje!

.be">
.be

JAA!! Het is Sinterklaas!! Maar ook hij mag ons Gouden Pepernotenrecept NIET stelen! Wij hebben daarom passende werkzaamheden voor hem gevonden! Wil je weten wat hij allemaal moest doen? Zie het filmpje hieronder!  

.be">
.be

 

 

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...
Meer Nieuws

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon