header-bg-5.jpg
afbeelding4.png

Wij hebben de dader gevonden en passend werk voor hem bedacht! Zie onze filmpjes! Na alle vreugde is er helaas bij ons in de bakkerij ingebroken! Wij vragen daarom jullie hulp!! Wie heeft iets gezien tussen 0.00 uur en 8.00 uur???? Als iemand de dader herkend op onze beveiligings-camera, wij horen het graag!

Ladies en Gentleman! WE GOT HIM! Na een ingrijpend onderzoek van de inbraak afgelopen weekend en de vele gouden tips (waarvoor dank) hebben we hem!!!!!
Wil je zien wie de dief is ? En hoe wij de dief hebben gevangen? ZIe het vervolg in het onderstaand filmpje!

JAA!! Het is Sinterklaas!! Maar ook hij mag ons Gouden Pepernotenrecept NIET stelen! Wij hebben daarom passende werkzaamheden voor hem gevonden! Wil je weten wat hij allemaal moest doen? Zie het filmpje hieronder!  

 

 

 

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon