header-bg-3.jpg
afbeelding1.png

De graag geziene Paashaas is weer in het land en hij heeft ons geholpen met onze nieuwste aanwinst de 'Paaskeutels'! Het is een gevulde Berlinerbol in de vorm van een Paasei.

Elk jaar proberen onze bakkers weer een nieuw paaslekkernij voor Pasen te maken. En dat is dit jaar toch wel erg goed gelukt! We hebben een luxe berlinerbollen deeg in de vorm van een eitje gemaakt en gevuld met een frisse aardbeien/frambozen jam. Gedoopt in heerlijke chocolade, gedecoreerd met allerlei gezellige chocolade paaskleurtjes.

Alleen nu was er één probleem! We wisten niet hoe we deze ambachtelijke paaseitjes moesten gaan noemen. We hebben daarom de hulp van onze volgers op Facebook ingeschakeld en met succes! De reacties waren verbluffend, meer dan 300 leuke, originele en vrolijke namen waren binnen een mum van tijd geplaatst. Maar toen de naam ‘PaasKeutels’ voorbij kwam lagen we met het hele team in een deuk! Wij zijn meerdere malen achter elkaar verkozen tot Leukste Bakker van Nederland dus we hebben deze titel natuurlijk wel hoog te houden:)

 De PaasKeutels zijn vanaf vandaag te koop in alle 11 winkels van Bakkerij Van den Berg. Tot snel!!

 

Bergen Voordeel Weken 2018

Ze zijn van start gegaan, de BERGEN VOORDEEL weken!!!!! Met verschillende ambachtelijke producten erg scherp geprijsd.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon