header-bg-3.jpg
afbeelding3.png

Bakkerij van den Berg uit Maasdijk heeft op woensdag 29 oktober de 2e prijs van 'Beste Bakker van Zuid-Holland' gewonnen én de 2e prijs in de categorie brood. Tijdens de najaarsbijeenkomst van de Nederlandse brood- en banketbakkers Ondernemersvereniging (NBOV) in de Fenix Food Factory in Rotterdam heeft ambassadeur van de Ambachtelijke Bakkerij Leontien Zijlaard – Van Moorsel de prijzen uitgereikt.

De ruim 50 deelnemende bakkerijen uit Zuid-Holland zijn tijdens de verkiezing van 'Beste Bakker van Zuid-Holland' door een vakjury gekeurd op vier producten: Speltbrood, krentenbollen, roombotercake en roomboter amandelstaven. Bij deze producten is Bakkerij van den Berg als tweede van Zuid-Holland gekozen. Bij het Speltbrood en de krentenbollen heeft Bakkerij van den Berg hoog gescoord op smaak, kwaliteit én uitstraling en heeft hiermee de tweede plek veroverd in de categorie brood. De eigenaren Flip, Pleun, Marcel en Rémon van den Berg zijn verheugd dat zij deze bijzondere prijzen in de wacht hebben gesleept. Echte Bakker Akershoek uit Ouddorp is eerste geworden. Zij hebben in totaal 236,5 punten behaald. Bakkerij van den Berg wist 235 punten van de jury's te bemachtigen. Het verschil tussen de eerste en de tweede plek is erg klein.

Feest met alle klanten

Samen met alle klanten viert Bakkerij van den Berg feest. Afgelopen vrijdag zijn all klanten getrakteerd op gratis oliebollen en op zaterdag hebben de winkeldames saucijzenhapjes uitgedeeld. De bakker zet het feest voort, want van maandag 3 november tot en met vrijdag 5 december kunnen klanten sparen voor een gratis Sinterklaas DVD. Bij besteding van €7,50 ontvangen klanten één spaarzegel. Bij tien zegels is de spaarkaart vol en ontvangt de klant de DVD geheel gratis. Voor deze aanbieding geldt op=op.

Al eerder bekroond

Bakkerij van den Berg heeft al eerder prijzen binnen gehaald. In 2010 is de bakkerij verkozen tot 'Beste Bakker van Zuid-Holland', in 2011 is het eigen broodmerk Westlands Kracht bekroond met de Innovatieprijs en vorig jaar ging de bakkerij ervandoor met de 2e prijs in de categorie 'Beste Banket van Zuid-Holland'. Al deze prijzen zijn door het NBOV uitgereikt.

Het geheim van de bakker

Het geheim van het familiebedrijf Bakkerij van den Berg zit hem in de authentieke recepturen, welke teruggaan tot 1879, die de bakkers nog iedere dag gebruiken. Ambacht, kwaliteit, klantvriendelijkheid en keuze staan centraal binnen de bakkerij. Ruim 135 jaar ervaring gecombineerd met liefde en passie voor het vak maakt Bakkerij van den Berg tweede is geworden tijdens de verkiezing 'Beste Bakker van Zuid-Holland'.

Bakker Berg Ballen rollend de deur uit!

Zo’n 300 ballen hebben door de spaarkaart een nieuwe eigenaar gekregen! Dat nieuwe Nederlands elftal gaat zo te zien helemaal goedkomen, dus dat EK gaan wij zeker weten halen. Nog steeds kan er gespaard worden voor de échte wedstrijdbal!  

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon