header-bg-3.jpg
afbeelding5.png
Brievenbuspakketten Pasen

Dit jaar is het dé uitgelezen kans om uw mederwerkers of relaties extra te verwennen. En hoe kun je mensen nu beter verwennen als met heerlijke lekkernijen van Bakkerij vd Berg. Veel mensen werken vanuit huis, missen de gezelligheid van collega's en lopen de traktaties op het werk mis.

Daar hebben wij iets op bedacht! Geef ze, als blijk van waardering, een heerlijk Paas pakket! Én om het nu nog makkelijker te maken hebben we 2 pakketten samengesteld die met gemak via de post door de brievenbus passen!

PAASBEST PAKKET € 9,15

  • Gegoten tablet ei melk, Paas Print

EI EI EI PAKKET € 11,90

  • Gegoten tablet ei melk, Paas print
  • Gesorteerde ambachtelijke Paaseitjes
Verzendkosten €6,- excl. btw, besteleenheid vanaf 20 stuks.

Onderstaande afbeelding staan op volgorde van bovenstaande opsomming! Geef uw bestelling door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Update sesamzaad

Afgelopen week is sesamzaad volop in het nieuws. In een aantal partijen afkomstig uit India is de schadelijke stof Ethyleenoxide aangetroffen. Wij krijgen opmerkingen of het sesamzaad wat wij gebruiken ook hieronder valt. 

Gelukkig kunnen wij melden dat het sesamzaad die door Stolp International (onze leverancier) geleverd is, niet afkomstig is van deze leveranciers. 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon