header-bg.jpg
afbeelding3.png

 

Zie onze sinterklaas assortiment folder, klik hier!

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij vd Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters, boterletters, kruidnoten, unieke Westlandse groentekistjes met marsepein tot onze bekende gouden pepernoten. Want wist u al dat onze pepernoten door het Nederlands bakkerij centrum bekroond zijn met goud? De pepernoten zijn echt sensationeel qua smaak en mogen niet ontbreken in uw pakket. Zie hier in welke programma’s onze gouden pepernoten al onderwerp van gesprek zijn geweest!

Al onze Sinterklaas lekkernijen worden op ambachtelijke – op een traditionele – wijze gemaakt. Ieder exemplaar is uniek, doordat de bakker aan ieder product aandacht schenkt. De lekkernijen worden met liefde gemaakt en dat proeft u! Voor meer informatie kunt u bellen naar 0174-521443. Voor een indruk van ons assortiment kunt u onderstaande foto's bekijken. Ook maken wij eigen Sinterklaas pakketten gevuld met alleen maar lekkers, deze pakketten kunt u ook bekijken in ons sinterklaas assortiment folder hier!

Snoepgoed
De pepernoten praat is een luxe pot ontwikkeld in samenwerking met flessenwerk. Een uniek pepernoten concept in spelvorm. Verder kan deze luxe pot gepersonaliseerd worden, u kunt ons gerust bellen voor de mogelijkheden!

Chocolade
Wist u dat al onze chocolade artikelen worden gemaakt in onze eigen chocolaterie. Het is dus puur ambacht!

Marsepein
Ook in onze Marsepein artikelen, ziet u de ECHTE ambacht terug. Wat een handwerk, maar wat een resultaat. Van onze levens echte Westlandse-groentekistjes tot de originele Engelse drop. Heeft u zelf een leuk idee voor ene marsepeinartikel, wij denken graag met u meen en kijken wat onze banketbakkers voor u kunnen betekenen.

 

 

 

 

 

 

Sinterklaas, Gaat u dit jaar ook voor goud?

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon