header-bg.jpg
afbeelding7.png
Met goud bekroonde oliebollen gewoon bij u om de hoek verkrijgbaar!

Maasdijk: De oliebollen van Bakkerij vd Berg zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen voor de 3e keer bekroond met Goud!

Met een keuring in het verschiet, neemt de spanning hier in onze bakkerij altijd wat toe. Dat voel  je… en aan sommige bakkers zie je het zelfs. Natuurlijk testen we uitvoerig en weten we dat de oliebollen aan onze kwaliteitseisen voldoen, maar toch. Daarbij duurde het deze keer ook wat langer voordat de uitslag binnen kwam. Extra spannend, maar gelukkig was het verlossende woord daar en mogen we onze oliebollen weer het predicaat; “Bekroond met Goud” geven, HELEMAAL GOUD, zeggen wij dan!

De oliebol wordt door de onafhankelijke keurmeesters van het Nederlands Bakkerij Centrum op maar liefst zeven onderdelen gekeurd. Op smaak, eeteigenschap en vetpercentage haalden de bakkers de maximale score. De overige onderdelen; kleur, vulling, vorm en structuur werden beoordeeld met de op één na hoogste score. Een prachtig resultaat dus. Cijfers die ik op school nog  nooit gehaald heb, aldus Marcel van den Berg.


EEN JAAR MET EEN GOUDEN RANDJE

Vroeger toen ik als kleine jongen met mijn vader mee mocht naar de ‘oude’ bakkerij, hing er boven de wasbak altijd een tegeltje “de ochtendstond heeft goud in de mond”. Grappig maar daar moest
ik aan denken toen we deze gouden bekroning binnen sleepten, letterlijk en figuurlijk dus! Eerder dit jaar kregen de bakkers al gouden bekroningen voor hun pepernoten en het speculaastaartje. Dat de oliebol nu ook in dit rijtje mag aansluiten, maakt het een jaar met een gouden randje. KOM DAT PROEVEN!

VACATURE: Zaterdag medewerker
Vacature zaterdag medewerker

 

 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon