header-bg.jpg
afbeelding7.png

 

Als zaterdag -of vakantiehulp aan de slag bij de leukste bakker van Nederland?

 

Wat ga je doen? 

Als zaterdag- of vakantiehulp bij Bakkerij vd Berg ben je samen met het team verantwoordelijk voor één van onze twaalf bakkerswinkels. Je werk is heel divers, want naast de dagelijkse verkoop en het klantcontact ben je bezig met: bereiden, bakken, presentatie, advies, bestellen, promotie, etc.. Je wordt hierin natuurlijk begeleid door je collega’s en de filiaalleider.

Waar ga je werken?

Bakkerij vd Berg is een familiebedrijf waar, na meer dan 150 jaar ambacht, inmiddels de 5e generatie “Bergen” aan het roer staat. Deze "Bergen" kom je door het gehele bedrijf tegen, wat ervoor zorgt dat het karakter van het familiebedrijf niet verloren gaat! Met een team van ruim 100 collega’s worden wekelijks duizenden mensen voorzien van de lekkerste bakkersproducten. De klant en zijn smaakbeleving staan bij ons centraal. Verder hebben we als familiebedrijf diverse prijzen gewonnen en een gestage groei doorgemaakt. Als je voor Bakkerij vd Berg kiest, kies je dus voor een stabiel bedrijf

Wat mag jij verwachten?

Bij Bakkerij vd Berg kom je te werken in een team van gemotiveerde collega's, die passie hebben voor het ambacht en blij worden van tevreden klanten. Je mag werken in een nette bakkerswinkel, met mooie producten en krijgt de vrijheid je verder te ontwikkelen. Als Zaterdaghulp heb je recht op een salaris conform CAO Bakkersbedrijf en aanvullende arbeidsvoorwaarden.

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gezellige en ondernemende collega die het leuk vind om op zaterdag en in de vakanties ons team te komen versterken. Je vindt het een uitdaging om de bakkerswinkel draaiende te houden, kan goed met mensen omgaan en je vindt het leuk om met verse producten te werken.                                                                                                      

De vacature zaterdaghulp staat op het moment open voor de volgende bakkerswinkels:

  • 's-Gravenzande

Ps. staat de bakkerswinkel waar jij aan de slag wil er niet bij? Stuur een open sollicitatie, dan kijken we of we toch tot een match kunnen komen.

Ben je enthousiast geworden en wil je reageren? Stuur dan snel je cv en motivatiebrief naar onze collega HR; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

 

 

 

VACATURE: Zaterdag medewerker
Vacature zaterdag medewerker

 

 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon