header-bg-5.jpg
afbeelding7.png

 Wij zijn opzoek naar een assistent Regiomanager

Wat ga je doen? 

Als assistent regiomanager ondersteun je de regiomanager in het aansturen van onze 12 bakkerswinkels (+/- 80 collega's) en 4 vestigingen van de Jumbo. Met dit team zorg je voor de dagelijkse verkoop van onze ambachtelijke producten. Je werk is heel divers en je bent dagelijks bezig met o.a. presentatie, planning, promotie, functioneren, communicatie, vernieuwing, etc. Je bent sparringpartner van de regiomanager en daarnaast ben je natuurlijk ook veel op de werkvloer te vinden en loop je waar nodig de gaten in de planning dicht.

Waar ga je werken?

Bakkerij vd Berg is een familiebedrijf, waar na meer dan 150 jaar ambacht inmiddels de 5e generatie aan het roer staat. Deze "Bergen" kom je door het gehele bedrijf tegen, wat ervoor zorgt dat het karakter van het familiebedrijf niet verloren gaat! Met een team van ruim 100 collega’s worden wekelijks duizenden mensen voorzien van de lekkerste bakkersproducten. De klant en zijn smaakbeleving staan bij ons centraal. Verder hebben we als familiebedrijf diverse prijzen gewonnen en een gestage groei doorgemaakt. Als je voor Bakkerij vd Berg kiest, kies je dus voor een stabiel bedrijf

Wat mag jij verwachten?

Bij Bakkerij vd Berg komt je te werken in een team van gemotiveerde collega’s, die passie hebben voor het ambacht en bovenal onze klant. Je werkt in een informele werkomgeving waar de lijnen kort zijn en geen sprake is van bureaucratie. Naast dat er hard gewerkt wordt vinden we het ook belangrijk dat er ruimte is voor ontspanning en een geintje. Als assistent regiomanager heb je verder recht op een uitstekend salaris en aanvullende arbeidsvoorwaarden (denk i.i.g. aan telefoon, laptop en auto v/d zaak)

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een ondernemende collega met leidinggevende capaciteiten. Je vindt het een uitdaging om dagelijks de bakkerswinkels draaiende te houden, kan goed met mensen omgaan, ziet snel of iemand functioneert en weet hoe je een collega motiveert, je hebt oog voor presentatie, kan structuur aanbrengen en hoofd -van bijzaken onderscheiden.Daarnaast is het erg belangrijk dat je vanuit klant perspectief naar Bakkerij vd Berg kan kijken en dit kan vertalen naar de korte -en de lange termijn. Tenslotte heb je meerdere jaren ervaring als leidinggevende binnen de bakkersbranche of een vergelijkbare branche.

De functie is fulltime en het rooster is ingericht met een doordeweekse vrije dag.


Enthousiast geworden? Stuur je cv en motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Ps. Heb je niet de gewenst ervaring, maar ben je toch enthousiast geworden, geef dit dan aan in je motivatie. 

 

 

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon