header-bg-5.jpg
hexacon-brood-ingredienten.png

Bakkerij van den Berg spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site. Ook streeft zij naar een goede toegankelijkheid van de site en van de door haar langs elektronische weg aangeboden diensten. Bakkerij van den Berg behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site te wijzigen.

Mochten er desondanks onjuistheden in de gegevens voorkomen of mocht de informatie niet meer actueel zijn, dan aanvaardt Bakkerij van den Berg geen enkele aansprakelijkheid voor de eventuele gevolgen hiervan. Ook kan Bakkerij van den Berg geen aansprakelijkheid aanvaarden indien er sprake mocht zijn van storingen of onderbrekingen van – of fouten of vertraging in – het verstrekken van informatie.

Bakkerij van den Berg aanvaardt geen verantwoordelijkheid voor de inhoud van de site waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Zonder schriftelijke toestemming van Bakkerij van den Berg is het niet toegestaan grafische afbeeldingen, teksten of video's van deze website te bewerken, openbaar te maken en of in vorm van kopie te verveelvoudigen.

Bakkerij van den Berg garandeert niet dat naar haar gestuurde e-mails of andere elektronische berichten tijdig worden ontvangen en verwerkt, en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gevolgen van het niet of te laat ontvangen of verwerken daarvan.

Door het gebruiken van de website www.bakkerijvdberg.nl gaat u akkoord met deze disclaimer.

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon