header-bg-5.jpg
afbeelding3.png

Bakkerij van den Berg levert ook aan bedrijven, scholen en (zorg)instellingen in de hele regio. Zo zijn onze producten bijvoorbeeld te vinden in de supermarkten van Jumbo Koornneef en de Intratuin in 's-Gravenzande én leveren wij aan een aantal zorginstellingen van Pieter van Foreest, zoals de Kreek, de Naaldhorst en Vlietzicht. Zelfs aan Brasserie VERS010 in Rotterdam leveren we onze ambachtelijke producten. Zie onderstaande bedrijven waar wij onder andere aan leveren.  

Onze werkwijze? Wij bieden samenwerkende partijen 100% betrouwbaarheid in onze producten en diensten. Goede werkverhoudingen en duidelijke afspraken dragen daar aan bij.

Ook als u uw medewerkers eens wilt verwennen tijdens de koffiepauze of een lekkernij wilt meegeven tijdens de feestdagen kunt u bij ons terecht. Wij kunnen onder andere heerlijk gebak, lekkere taarten en bijzondere koeken bij uw bedrijf afleveren.

Wilt u uw zorginstelling bevoorraden met onze smaakvolle producten of in uw lunchroom gebruik maken van ons Westlands Kracht brood? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij bezorgen altijd bij uw bedrijf.

JOLANDA BOOGH 25 JAAR IN DIENST!

FEEST IN ONZE BAKKERSWINKEL IN KONINGSHOEK!

Super trots en vooral dankbaar zijn we dat Jolanda Boogh al 25 jaar bij ons in dienst is!

En dat moet natuurlijk gevierd worden.

Komen jullie Jolanda ook feliciteren?

*Deze actie is alleen geldig in onze bakkerswinkel Koningshoek Maassluis!*

 

 

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon