header-bg-5.jpg
afbeelding4.png

Bakkerij van den Berg is een familiebedrijf waar ambacht, passie, kwaliteit, samenwerken, klantvriendelijkheid en keuze centraal staan. Wij bieden een groot assortiment producten, zoals brood, banket, zoete en hartige snacks én chocolade.

Wij hebben ruim 135 jaar ervaring in het maken van bakkersproducten. Nog iedere dag gebruiken wij recepturen die stammen uit eind 1870.

Ruim 135 jaar ervaring

De roots van Bakkerij van den Berg gaan ruim 135 jaar terug naar 1879. In dat jaar opende Johannes de Boode – overgrootvader van de huidige eigenaren van Bakkerij van den Berg – een bakkerij in Maasdijk. De inwoners van Maasdijk waren enthousiast over de bakkerij van Johannes en al snel kwamen de zonen van Johannes hun vader helpen. Zij gingen met paard en wagen Maasdijk door om brood aan de man te brengen.

De dochter van Johannes trouwde met Maarten van den Berg en zo kwam de bakkerij in handen van de familie Van den Berg. Maarten nam de bakkerij van Johannes over en liet een winkel met bakkerij en een huis in Maasdijk bouwen. De nieuwe bakkerij werd voorzien van destijds moderne apparatuur, zoals een heteluchtoven en een kneedmachine. Het was een vooruitstrevende bakkerij voor die tijd.

In 1953 nam zoon Kees van den Berg de bakkerij van zijn ouders over. Ook zijn zonen werkten mee in het bedrijf en in 1971 namen de twee meest gemotiveerde zonen van Kees de bakkerij over. De groei van het aantal klanten zorgden ervoor dat het bedrijf in 1979 én 2001 een grotere bakkerij heeft gebouwd. De bakkerij – waar alle producten worden gemaakt - is nog steeds gevestigd in Maasdijk.

De huidige eigenaren zijn Flip, Pleun en Marcel van den Berg.

 

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon