header-bg-5.jpg
afbeelding3.png
FEEST!!! Onze héérlijke pepernoten zijn met GOUD bekroond!

Wat een feest!!!! Zulk leuk nieuws vertellen wij natuurlijk maar al te graag! De bakkers van Bakkerij Van den Berg hebben het onmogelijke waargemaakt! Onze overheerlijke pepernoten zijn bekroond met vijf negens! Niet alleen voor ons was dit een verrassing maar zelfs het Nederlands Bakkerij Centrum heeft dit nog nóóit gezien, alle reden voor een feestje! Zelfs op de landelijke televisie waren wij te zien met onze gouden pepernoten!!!! 

De bakkers van bakkerij van den Berg wisten eigenlijk al wel dat hun pepernoten héél lekker zijn en dus durfde ze de stap te wagen om de pepernoten te laten keuren door het 'Nederlands Bakkerij Centrum'. Daar worden de pepernoten gekeurd op 5 onderdelen; structuur, kleur, afwerking/verzorging, eeteigenschappen en uiteraard dé smaak. We hadden stiekem goede hoop maar dat wij op alle vijf de onderdelen de hoogste waardering hebben gekregen is zelfs voor ons een grote verrassing! We zijn súper blij met deze waardering en dit mag natuurlijk iedereen weten & eten!

Ambachtelijke pepernoten
Al sinds begin oktober liggen de zakjes met Sint-lekkernijen in onze winkels in het Westland. Veel klanten kijken er al aan het eind van de zomer naar uit. De pepernoten die in de bakkerij worden gemaakt krijgen dan ook een speciale behandeling. Daar willen wij natuurlijk niet te veel over kwijt, maar ons geheim is dat we de pepernoten na het bakken niet meteen in de winkel leggen. Als ze even liggen, trekt de smaak er nog beter doorheen. Ja, we doen het allemaal op de ambachtelijke manier. Je hebt geen idee wat er allemaal komt kijken bij het bakken van pepernoten. Mega-veel werk is het! En daarom is het zo leuk dat we die gouden bekroning hebben gekregen!’

De bakkers gaan de aankomende tijd veel leuke pepernoten acties houden in de winkels en op facebook. 

Zie het artikel over onze héérlijke pepernoten in het AD Klik Hier 
Hoor het gesprek met Edwin Evers en Remon van den Berg Klik Hier
Zie het artikel over onze héérlijke pepernoten op Westlandlanders.nu Klik Hier
Hoor het gesprek met NPO Radio 5 Klik Hier
Hoor het gesprek met Q Music via onderstaande afspeel-balk

 

Hart van Nederland

In de vroege editie van Hart van Nederland van woensdag 2 november 18:00 uur waren wij te zien op Sbs6. Bekijk het fragment hieronder nogmaals.

 

Regio TV

En zelfs bij Info Thuis, Regio TV heeft Remon uitgebreid verslag van onze Gouden Pepernoot gedaan. Bekijk onderstaande video van de uitzending. Vanaf 14:38 minuten is Remon aan het woord.

 

VACATURE: Zaterdag medewerker
Vacature zaterdag medewerker

 

 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon