header-bg-3.jpg
afbeelding7.png

Altijd al willen werken bij de leukste bakker van Nederland? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar zaterdaghulpen.
Voor onze filialen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende medewerkers met een passie voor het bakkersambacht en daarmee voor brood en banket.

Ons gezellige team staat altijd klaar voor de klant en wij zoeken nog toppers voor verschillende winkels. In deze functies draagt u samen met uw collega’s de verantwoording voor de winkel, bent u de perfecte gastvrouw/heer voor uw klanten en heeft u het inzicht om de winkelvoorraad goed op peil te houden. Hierbij is het van belang dat u naast goede communicatieve eigenschappen, ook commercieel bent ingesteld en op drukke momenten het overzicht weet te behouden. Uiteraard gaat u brood -en banketproducten verkopen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat u klanten goed kunt adviseren, bestellingen klaarzet en zorgt dat de winkel schoon blijft.

De vacatures zijn HIER te vinden!

{gallery}nieuws/vacatures/gallery{/gallery}

 

Sinterklaas

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon