header-bg-3.jpg
afbeelding8.png

Altijd al willen werken bij de leukste bakker van Nederland? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar zaterdaghulpen.
Voor onze filialen zijn wij op zoek naar een enthousiaste, hardwerkende medewerkers met een passie voor het bakkersambacht en daarmee voor brood en banket.

Ons gezellige team staat altijd klaar voor de klant en wij zoeken nog toppers voor verschillende winkels. In deze functies draagt u samen met uw collega’s de verantwoording voor de winkel, bent u de perfecte gastvrouw/heer voor uw klanten en heeft u het inzicht om de winkelvoorraad goed op peil te houden. Hierbij is het van belang dat u naast goede communicatieve eigenschappen, ook commercieel bent ingesteld en op drukke momenten het overzicht weet te behouden. Uiteraard gaat u brood -en banketproducten verkopen. Maar daarnaast is het ook belangrijk dat u klanten goed kunt adviseren, bestellingen klaarzet en zorgt dat de winkel schoon blijft.

De vacatures zijn HIER te vinden!

{gallery}nieuws/vacatures/gallery{/gallery}

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon