header-bg-3.jpg
afbeelding3.png
2x Gouden Bekroning voor onze bakkers

Maasdijk: Het speculaastaartje en de pepernoten van Bakkerij vd Berg zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud. Hiermee voldoen de producten aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden zich van andere!

De bakkers gaan nog net niet in polonaise door de bakkerij, maar dat het feest is bij Bakkerij vd Berg dat is wel zeker!

“Iedereen is natuurlijk heel blij met dit resultaat, dit is waarom we in alle vroegte staan te zwoegen. Waarom we van dit ambacht houden. Nu is het geen geheim dat ons speculaastaartje en natuurlijk de pepernoten van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar zo’n gouden bekroning is toch echt wel een kroon op je werk. HELEMAAL GOUD dus!” aldus Ruben vd Berg.

De pepernoten van Bakkerij vd Berg waren al eerder met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum, maar voor het speculaastaartje is dit de primeur.

DE LAT LIGT HOOG

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moeten de producten aan hoge eisen voldoen. Er wordt onder andere beoordeeld op vorm, kleur, geur, structuur, eeteigenschap en smaak/aroma. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan 4 gouden medailles, verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’. Het speculaastaartje onderscheidde zich het sterkst op smaak en eeteigenschap! Waar de pepernoot eigenlijk op alle onderdelen uitblonk!

De bakkers blijven in ieder geval nog even feest vieren bij Bakkerij vd Berg. En u gaat daar zeker wat van merken de komende weken!

Sinterklaas

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon