header-bg-3.jpg
afbeelding5.png
2x Gouden Bekroning voor onze bakkers

Maasdijk: Het speculaastaartje en de pepernoten van Bakkerij vd Berg zijn door het Nederlands Bakkerij Centrum in Wageningen bekroond met goud. Hiermee voldoen de producten aan strenge kwaliteitseisen en onderscheiden zich van andere!

De bakkers gaan nog net niet in polonaise door de bakkerij, maar dat het feest is bij Bakkerij vd Berg dat is wel zeker!

“Iedereen is natuurlijk heel blij met dit resultaat, dit is waarom we in alle vroegte staan te zwoegen. Waarom we van dit ambacht houden. Nu is het geen geheim dat ons speculaastaartje en natuurlijk de pepernoten van hoogwaardige kwaliteit zijn, maar zo’n gouden bekroning is toch echt wel een kroon op je werk. HELEMAAL GOUD dus!” aldus Ruben vd Berg.

De pepernoten van Bakkerij vd Berg waren al eerder met goud bekroond door het Nederlands Bakkerij Centrum, maar voor het speculaastaartje is dit de primeur.

DE LAT LIGT HOOG

Om in aanmerking te komen voor een gouden bekroning moeten de producten aan hoge eisen voldoen. Er wordt onder andere beoordeeld op vorm, kleur, geur, structuur, eeteigenschap en smaak/aroma. De score wordt uitgedrukt in maximaal 5 gouden medailles per onderdeel. Wanneer een product op 3 onderdelen de maximale score haalt en op alle andere onderdelen niet lager scoort dan 4 gouden medailles, verdient het de titel ‘Bekroond met Goud’. Het speculaastaartje onderscheidde zich het sterkst op smaak en eeteigenschap! Waar de pepernoot eigenlijk op alle onderdelen uitblonk!

De bakkers blijven in ieder geval nog even feest vieren bij Bakkerij vd Berg. En u gaat daar zeker wat van merken de komende weken!

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon