header-bg.jpg
afbeelding4.png
Coronavirus update: al onze winkels zijn open!

Wij doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat onze winkels veilig zijn om te bezoeken:

  • Wij volgen de richtlijnen van de bevoegde instanties (RIVM en CBL) constant op. Op dagelijkse basis nemen wij alle mogelijke acties om de gezondheid en veiligheid van onze werknemers te verzekeren.
  • Wij hebben extra voorzorgsmaatregelen genomen i.v.m. de hygiëne en wij hebben duidelijke richtlijnen voor onze winkels, bakkerij en werknemers opgesteld en verspreid.
  • Wij laten geen werknemers toe die zich ziek voelen in onze winkels en bakkerij en vragen onze klanten hetzelfde toe te passen. Zo adviseren wij onze klanten met pin te betalen en handcontact te vermijden. Verder vragen we u rekening te houden met het advies om 1.5 meter afstand van elkaar te houden op de winkelvloer
  • U kunt via de webshop bestellen en er eventueel voor kiezen u bestelling te laten bezorgen, zie https://webshop.bakkerijvdberg.nl/
  • Tenslotte hebben we voldoende voorraad, u hoeft dus niet extra in te slaan.

In onze winkels staan wij voor jullie klaar en kijken ernaar uit jullie te ontvangen.

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon