header-bg-3.jpg
afbeelding4.png
NIEUWE BAKKERSWINKEL DEN HOORN!

BAKKERIJ VD BERG KOMT MET EEN
SPIKSPLINTERNIEUW CONCEPT NAAR DEN HOORN!

Wij, familie van den Berg en collega’s, dromen al jaren van een bakkerswinkel in Den Hoorn. Dolgraag willen wij u kennis laten maken met ons ambachtelijk assortiment, onze overheerlijke specialiteiten en natuurlijk onze service. Wij zijn super blij dat het eindelijk zover is!

Donderdag 14 september openen wij onze deurenaan de Dijkhoornseweg 4. In een ruim opgezetteen sfeervolle winkel bieden wij u de complete bakkersbeleving. Ieder product is uniek en krijgt de aandacht die het verdiend! En dat proeft u! Wij hebben ruim 150 jaarervaring in het maken van bakkersproducten. Nog iedere dag gebruiken wij recepturen die stammenuit 1870! Naast een groot assortimemt brood en banket kunt u bij ons ook terecht voor heerlijke chocolade uit eigen chocolaterie!

Met trots verwelkomen wij u daarom ook graag in onze nieuwe bakkerswinkel in het hart van Den Hoorn.

 

 

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon