header-bg-5.jpg
afbeelding5.png
Bruidstaarten

Ja, ik wil! Onze banketbakkers staan klaar om voor u een onvergetelijke én prachtige bruidstaart te maken voor de dag van uw leven.

Gaat u trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd! Om uw bruiloft compleet te maken is het belangrijk om een goede keuze te maken welke bruidstaart u kiest. Wilt u rode roosjes van hoogwaardig marsepein ter decoractie? Of heeft u uw eigen wensen voor de taart? De dames in de winkels en de bruidsbanketbakker van de bakkerij staan graag voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van een bruidstaart. U kunt ook een afspraak maken met onze bruidsbanketbakker om al uw wensen te bespreken en samen die mooiste bruidstaart samen te stellen. 

Uw bruidstaart wordt met veel liefde gemaakt. Zo weet u zeker dat u een onvergetelijke bruiloft heeft! Uiteraard komen wij de taart op een door u gekozen adres bezorgen.

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon