header-bg-5.jpg
afbeelding3.png
Bruidstaarten

Ja, ik wil! Onze banketbakkers staan klaar om voor u een onvergetelijke én prachtige bruidstaart te maken voor de dag van uw leven.

Gaat u trouwen? Alvast van harte gefeliciteerd! Om uw bruiloft compleet te maken is het belangrijk om een goede keuze te maken welke bruidstaart u kiest. Wilt u rode roosjes van hoogwaardig marsepein ter decoractie? Of heeft u uw eigen wensen voor de taart? De dames in de winkels en de bruidsbanketbakker van de bakkerij staan graag voor u klaar om u te adviseren bij het kiezen van een bruidstaart. U kunt ook een afspraak maken met onze bruidsbanketbakker om al uw wensen te bespreken en samen die mooiste bruidstaart samen te stellen. 

Uw bruidstaart wordt met veel liefde gemaakt. Zo weet u zeker dat u een onvergetelijke bruiloft heeft! Uiteraard komen wij de taart op een door u gekozen adres bezorgen.

Update sesamzaad

Afgelopen week is sesamzaad volop in het nieuws. In een aantal partijen afkomstig uit India is de schadelijke stof Ethyleenoxide aangetroffen. Wij krijgen opmerkingen of het sesamzaad wat wij gebruiken ook hieronder valt. 

Gelukkig kunnen wij melden dat het sesamzaad die door Stolp International (onze leverancier) geleverd is, niet afkomstig is van deze leveranciers. 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon