header-bg-3.jpg
hexacon-brood-ingredienten.png
Fototaarten

Heeft u een verjaardag of wilt u iemand verrassen met een heerlijke taart? Dan kunt u hier uw taart samenstellen naar uw eigen smaak. 

Onze heerlijke taarten worden elke dag in alle vroegte gemaakt in de bakkerij in Maasdijk. Door de oude recepturen en unieke ingrediënten kunnen wij een groot assortiment heerlijke Bergtaarten voor u maken. De geboorte van een kindje of een verjaardag? Voor alle soorten feesten maken wij uw taarten! Bij ons heeft u keuze uit veel verschillende soorten en maten taarten voor iedere gelegenheid. Ook het formaat bepaalt u zelf. Van 9 tot 35 personen, er is altijd een taart die bij u past. Om uw taart nog iets persoonlijker te maken kunt u er voor kiezen om een zelfgemaakte foto of bijvoorbeeld het logo van uw bedrijf op de taart te laten plaatsen.

Bij Bakkerij vd Berg is alles mogelijk! 

Onze standaard formaten:

  • 9-12 personen,   20 x 20 cm
  • 16 personen,   23,5 x 23,5 cm 
  • 20 personen,   23,5 x 27,5 cm 
  • 25 personen,   27,5 x 26 cm
  • 28 personen,   30 x 30 cm
  • 30-35 personen,   33 x 33 cm

 Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0174-521443.

Ambachtelijke granola, natuurlijk en verantwoord genieten!

Vernieuwd: in samenwerking met EnjoyGranola, hebben we sinds deze week weer heerlijke verse Crunchy Nuts Granola in ons assortiment.

Oprecht goede granola, zonder toevoegingen die er niet in thuis horen. Lekker en gezond dus!

 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon