header-bg.jpg
afbeelding6.png
Geboorte

Elke nieuwe baby op aarde moet gevierd worden, dat vinden wij in ieder geval! Én dat kan natuurlijk met lekkernijen van Bakkerij vd Berg. Van taarten, vlaaien, tompoucen en chocoladetabletten tot romige muffins. Onze banketbakkers pakken graag voor u uit!

Gendertaarten
Bent u al bekend met onze gendertaart? Hoe leuk is het om het geslacht van de baby bekend te maken doormiddel van een prachtige taart. Zodra u de taart doormidden snijdt ziet u aan de hand van de kleur van de vulling wat het gaat worden. Onderstaand een impressie van onze gendertaart. Schroom verder niet om zelf met ideeën te komen, u kunt u vragen stellen in één van onze winkels of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Onze banketbakkers denken graag met u mee! Onze gendertaarten zijn verkrijbaar in verschillende afmetingen, meer informatie kunt u krijgen in onze winkels.

Wist u dat?  
Onze gendertaarten zo intrek zijn dat deze in combinatie met een echo worden aangeboden bij Meer Echo's 4 Fun. Meer Echo's 4 Fun is de enige 3D echopraktijk in de regio. Zij bieden dus een Gender Reveal pakket aan, hierbij bekijken zij het geslacht en geven dit door aan onze banketbakkers en de taart kan de volgende dag al bij u bezorgd worden. Wanneer gewenst blijft het dus ook een geheim voor u. Spannend & Smakelijk! Voor meer informatie hierover Klik Hier!

Voor geboorte gebak/taarten hebben we verschillende varianten:

  • Geboortetaart
  • Geboortevlaai
  • Muffin (groot of klein)
  • Tompouce
  • Receptiegebak
  • Chocoladegebak
  • Opgespoten koekjes
  • de 'Blije Doos'

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon