header-bg.jpg
afbeelding5.png

Wist u dat een Nederlander gemiddeld 54 kilo brood per jaar eet? Brood is dan ook een belangrijk onderdeel van ons dagelijks voedingspatroon en het bevat ook nog eens een grote hoeveelheid vitaminen en mineralen.

Ons groot brood, zoals tarwe, wit en meergranen, wordt gemaakt door gespecialiseerde bakkers in de bakkerij in Maasdijk. Het brood wordt gemaakt van onder andere tarwebloem en –meel, gist, zout, water én hulpgrondstoffen, zoals suiker, melkpoeder, boter en plantaardige vetten. De samenstelling van ieder brood wordt nauwkeurig bepaald, zodat ieder brood zijn eigen smaak krijgt. De ervaringen van het brood maken én bakken gaan terug tot 1879. Al sinds die tijd maken wij heerlijk, knapperig en vers brood.

Westlands Kracht brood

WestlandsKracht is een eigen ontwikkeld broodmerk bestaande uit zeven varianten met een échte Westlandse identiteit. Lees hier meer over ons WestlandsKracht.

Kom naar één van onze winkels en proef ons heerlijke brood. De dames adviseren u graag over het brood.

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon