header-bg.jpg
afbeelding6.png
Snacks

Onze bakkers vinden het extra leuk om onze klanten goed te verwennen met deze snacks. Zowel voor de zoetige als de hartige snoeperds onder ons hebben we heerlijke snacks in het assortiment. En ze zijn verkrijgbaar in al onze winkels, hmm...!

 

Hartige snacks

Voor de lekkere trek of gewoon voor tussendoor. Onze hartige snacks zijn vers bereid en heerlijk om thuis, op het werk of bij ons in de winkel van te genieten.

Wat dacht u van ambachtelijke pizza- en uienhapjes, gehaktstokbroodjes of de alom bekende saucijzenbroodjes, welke een uniek receptuur hebben waarbij het knapperige bladerdeeg zelf wordt gemaakt. Puur ambacht! Dus de producten worden met de hand gemaakt door onze bakkers. Ook voor hartige hapjes voor bij de borrel kunt u terecht in onze winkels.

Zoetige snacks

Chocoladebroodjes, appelflappen, pecannotenbroodjes en gevulde koeken. Zomaar een greep uit het assortiment van de zoete snacks.

Alle zoete lekkernijen worden met de hand gemaakt door de bakkers. Zelfs de appeltjes voor in de appelflappen schillen en snijden wij helemaal zelf!

Wist u dat de chocolade uit onze chocoladebroodjes speciaal uit België wordt gehaald én UTZ Certified is, zodat u de lekkerste en eerlijkste chocolade krijgt? Dat maakt het broodje wel heel speciaal!

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon