header-bg.jpg
afbeelding4.png
Taarten en vlaaien

Onze heerlijke taarten en vlaaien worden elke dag in alle vroegte gemaakt in de bakkerij in Maasdijk. Door de oude recepturen en unieke ingrediënten kunnen wij voor u een groot assortiment heerlijke taarten en vlaaien maken.

Taarten

Bij ons heeft u keuze uit veel verschillende soorten en maten taarten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een slagroom- of marsepeintaart. Ook het formaat bepaalt u zelf. Van 9 tot 35 personen, er is altijd een taart die bij u past. Of wat dacht u van een taart met een persoonlijke foto en boodschap (klik om direct een taart te bestellen). Wist u dat er zelfs huwelijksaanzoeken met onze taarten worden gedaan?

In onze winkels vindt u een taartenboek waar u inspiratie op kunt doen voor de lekkerste taarten. Onze dames kunnen u adviseren bij het samenstellen van een heerlijke Berg taart.

Vlaaien

Het bijzondere aan onze vlaaien is dat deze volgens eigen recepturen worden gemaakt en niemand dit kan evenaren. Wij maken ze dus helemaal zelf; van de bodem tot aan de top. De vlaaien worden bijvoorbeeld gevuld met slagroom, Zwitserse room of frambozenjam.

Proef de taarten en vlaaien en kom naar één van onze winkels. Onze dames adviseren u graag bij het uitkiezen van een heerlijke taart of vlaai.

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon