header-bg.jpg
afbeelding5.png
Eierkoeken

Onze verrukkelijke Westlandse eierkoeken zijn al tientallen jaren een begrip binnen onze bakkerij. De eierkoeken hebben een uniek familiereceptuur. 

Hoe het vroeger ging

De eierkoeken werden vroeger door opa gemaakt door het beslag in een kom te doen, met een lepel beslag te scheppen en met zijn duim het beslag van de lepel af te schuiven. Het beslag kwam zo op de juiste manier op een plaat terecht. Een echt ambachtelijke manier van werken om een heerlijk product te maken. Zijn zonen gingen al gauw over op de spuitzak. 

Wist u dat het eierkoekenbeslag drie dagen staat, voordat we er eierkoeken van kunnen maken? Zo trekken de ingrediënten door het hele beslag en krijgen de eierkoeken hun unieke geur en smaak.

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon