header-bg.jpg
afbeelding1.png
Eierkoeken

Onze verrukkelijke Westlandse eierkoeken zijn al tientallen jaren een begrip binnen onze bakkerij. De eierkoeken hebben een uniek familiereceptuur. 

Hoe het vroeger ging

De eierkoeken werden vroeger door opa gemaakt door het beslag in een kom te doen, met een lepel beslag te scheppen en met zijn duim het beslag van de lepel af te schuiven. Het beslag kwam zo op de juiste manier op een plaat terecht. Een echt ambachtelijke manier van werken om een heerlijk product te maken. Zijn zonen gingen al gauw over op de spuitzak. 

Wist u dat het eierkoekenbeslag drie dagen staat, voordat we er eierkoeken van kunnen maken? Zo trekken de ingrediënten door het hele beslag en krijgen de eierkoeken hun unieke geur en smaak.

Update sesamzaad

Afgelopen week is sesamzaad volop in het nieuws. In een aantal partijen afkomstig uit India is de schadelijke stof Ethyleenoxide aangetroffen. Wij krijgen opmerkingen of het sesamzaad wat wij gebruiken ook hieronder valt. 

Gelukkig kunnen wij melden dat het sesamzaad die door Stolp International (onze leverancier) geleverd is, niet afkomstig is van deze leveranciers. 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon