header-bg-3.jpg
afbeelding4.png
Eierkoeken

Onze verrukkelijke Westlandse eierkoeken zijn al tientallen jaren een begrip binnen onze bakkerij. De eierkoeken hebben een uniek familiereceptuur. 

Hoe het vroeger ging

De eierkoeken werden vroeger door opa gemaakt door het beslag in een kom te doen, met een lepel beslag te scheppen en met zijn duim het beslag van de lepel af te schuiven. Het beslag kwam zo op de juiste manier op een plaat terecht. Een echt ambachtelijke manier van werken om een heerlijk product te maken. Zijn zonen gingen al gauw over op de spuitzak. 

Wist u dat het eierkoekenbeslag drie dagen staat, voordat we er eierkoeken van kunnen maken? Zo trekken de ingrediënten door het hele beslag en krijgen de eierkoeken hun unieke geur en smaak.

Sinterklaas

Tijdens de feestdagen bent u bij Bakkerij van den Berg natuurlijk aan het juiste adres! Heerlijke Sinterklaas lekkernijen: van luxe chocolade letters tot en met het unieke Westlandse groentekistje met marsepein. Maar natuurlijk gaan ook dit jaar de traditonele pepernoten, boterletters en kruidnoten niet stilletjes ons huisje voorbij.

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon