header-bg-5.jpg
hexacon-brood-ingredienten.png
Saucijzenbroodjes

Onze krokante en rijk gevulde saucijzenbroodjes zijn bekend in Westland en omstreken. Ze worden gemaakt met passie en het gehakt van onze lokale slager maakt dit broodje extra bijzonder. Het receptuur is al van generatie op generatie in de familie.

Het gehakt van onze saucijzenbroodjes wordt bereid bij onze lokale slager. Eenmaal aangekomen in de bakkerij kruiden wij het gehakt, voegen wij specerijen toe en voorzien wij het van ambachtelijk bereid bladerdeeg. Ons saucijzenbroodje bevat geen varkensvlees.

Het geheime receptuur van onze saucijzenbroodjes is van vader op zoon doorgegeven en wordt vandaag de dag nog gebruikt in de bakkerij om voor u de lekkerste saucijzenbroodjes te maken. Het receptuur is mee ontwikkeld met de tijd. 

Maar kijk uit: eenmaal geproefd, wilt u nóóit anders meer!

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon