header-bg.jpg
afbeelding5.png
Saucijzenbroodjes

Onze krokante en rijk gevulde saucijzenbroodjes zijn bekend in Westland en omstreken. Ze worden gemaakt met passie en het gehakt van onze lokale slager maakt dit broodje extra bijzonder. Het receptuur is al van generatie op generatie in de familie.

Het gehakt van onze saucijzenbroodjes wordt bereid bij onze lokale slager. Eenmaal aangekomen in de bakkerij kruiden wij het gehakt, voegen wij specerijen toe en voorzien wij het van ambachtelijk bereid bladerdeeg. Ons saucijzenbroodje bevat geen varkensvlees.

Het geheime receptuur van onze saucijzenbroodjes is van vader op zoon doorgegeven en wordt vandaag de dag nog gebruikt in de bakkerij om voor u de lekkerste saucijzenbroodjes te maken. Het receptuur is mee ontwikkeld met de tijd. 

Maar kijk uit: eenmaal geproefd, wilt u nóóit anders meer!

Update sesamzaad

Afgelopen week is sesamzaad volop in het nieuws. In een aantal partijen afkomstig uit India is de schadelijke stof Ethyleenoxide aangetroffen. Wij krijgen opmerkingen of het sesamzaad wat wij gebruiken ook hieronder valt. 

Gelukkig kunnen wij melden dat het sesamzaad die door Stolp International (onze leverancier) geleverd is, niet afkomstig is van deze leveranciers. 

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-icontwitter-iconlinkedin-iconyoutube-icon