header-bg-3.jpg
afbeelding3.png
Onze 'Ouwe Taart'

De Ouwe Taart, hij is er weer! Bij het opruimen van de meelzolder kwam Bakkerij vd Berg dit oeroude recept tegen. Dit familierecept moet er al een eeuwigheid hebben gelegen. Daarom hebben wij dit Westlands recept nieuw leven ingeblazen.

De Ouwe Taart. Voor elke “ouwe” snoeperd in het Westland! Het verhaal gaat dat over-over-over-over-overgrootvader van den Berg wist te vertellen dat er ooit een echte Westlandse traditie is geweest. Bij elke Westlandse tuindersverjaardag was die Ouwe Taart er. En niemand kon z'n handen thuishouden, voegde hij er met een ondeugend glimlachje aan toe...

Benieuwd als we waren, zijn we toen aan de slag gegaan. En het resultaat was om te zoenen. Zo'n lekkere Ouwe Taart hebben we nog nooit gemaakt! Da's geen kunst ook, want de Ouwe Taart zit vol met ingrediënten: bijenhoning, trosrozijnen, amandelspijs, kaneel, roomboter en banketbakkersroom. Met al die ingrediënten plus het geheim van het familierecept in één bakvorm weet je niet wat je proeft. Een béétje “ouwe” snoeperd kan niet van die Ouwe Taart afblijven, dat hoeft ook niet. Elke Ouwe Taart is na aankoop wel een week lang houdbaar, dus geniet er lekker lang van. Op kamertemperatuur serveren, dat verhoogt de smaak!

Eet smakelijk, helemaal goud bij een bakkie!

 

 

 

Bakkerswinkel Den Hoorn officieel geopend!

Bakkerswinkel Den Hoorn offcieel geopend!

Woensdag 13 september was het dan zover de nieuwe winkel werd feestelijk geopend door opa & kleinzoon vd Berg! Waar een dag later we dan ook echt van start gingen en wat een leuke en enthousiaste reactie hebben we mogen ontvangen! Waarvoor dank! We hebben een fantastisch openingsweekend gehad. Kortom het was een warm welkom in Den Hoorn!

Lees meer...

Onze Nieuwsbrief

Volg ons:

fb-iconinstagram-iconlinkedin-iconyoutube-icon